Haberler

Patrick Mahomes kendi iyi ama çevresi kötü

Zafer Ayaz

Zafer Ayaz

Head Coach
30.04.2024 11:14

Patrick Mahomes son 5 yıldır NFL i domine eden bir QB ve mükemmel bir yetenek. Tom Brady den sonra gelen en büyük başarı abidesi. Tabi ki birçok efsanevi QB var ama biz günümüzü konuşacağız. Mahomes in bir çok nefret edeni var dolaysıyla Kansastan da. Başarılı olan herkes rekabetçi bir ligde bu duruma maruz kalmıştır elbet yine bu durumun en büyük örneği Tom Brady. Ama Mahomes in çok büyük bir handikapı var maalesef o da ailesi. Nereden baksak aile bireylerinin hepsi birer facia. Dünyada olduğu gibi Amerika da popüler olmak büyük bir istek. Mahomes un Eşi Brittany, erkek kardeşi Jackson, Babası Pat, Annesi Randy hepsi Mahomes u ülke genelinde rezil etmek ve bitirmek için sanki el birliği etmiş gibi hareket ediyorlar.

En başta şımarık kardeş Jackson var. Kendisi bir Youtuber ve Tik tok fenomeni. Kansas City Chiefs maçları öncesinde ve sonrasında yaptığı şımarık ve saçma sapan dansları ile ön plana çıkıyor.

En önemli saçmalıklarından biri Ekim 2021'de bir numara emeklilik töreni için sahaya boyanan merhum Sean Taylor'ın numarasının üzerinde dururken bir TikTok videosu çekmesi.

2023 de Kansas ta bir barda garson kızı taciz etmesi,

Bir Chiefs mağlubiyetinin ardından kendisiyle alay eden Ravens taraftarlarına su fırlatması,

Attığı diğer takımları küçük düşürücü birçok tweet

Mahomes in başında olan diğer büyük bir bela ise onu liseden beri peşini bırakmayan eşi Brittany. X hesabını yoğun bir şekilde kullanan Brittany, eşi hakkında yapılan bütün yorumlara cevap veriyor. Rakip takım taraftarları ile sosyal media da bir kavga içersin de. Şımarık tavırları Kansas taraftarları için bile çok itici gelmekte. Brittany aslında profesyonel bir kadın futbolcu. 2017 de futbol oynamayı bırakıyor ve hayatını Patrick Mahomes a adıyor. Ama gelin görün ki sivri dili maalesef onu aşırı itici bir hale sokuyor. Şimdi birde özel localarında Taylor Swift ile maç izlerken ki neşeli halleri sürekli her Kansas maçının önüne geçiyor.

Mahomes un bir diğer belası ise babası Pat Mahomes. Profesyonel bir sporcunun babasının üç sefer uyuşturucu madde etkisinde yakalanması ve ceza yemesi ciddi anlamda yaralayıcı bir etken. Sizi yetiştiren ebeveynin yasaklı madde kullanması sizin medyada şüpheli gözükmenize neden olmakta.

Baba Mahomes un yaptıkları kadar basına verdiği demeçlerde çok enteresan. Bir maç öncesinde Taylor Swift ile aynı loca da olmak istemediği belirterek, Taylor Swift in kendisi için bir loca tutacak parasının olması gerektiğini söylemiş.

Sonuç olarak çevrenizdekiler kadar saygın bir insansınız. Mahomes ilk zamanlarda futbol olarak Tom Brady ile sürekli kıyaslanıyordu. Ama ikisinin arasında ki tek fark Tom Brady nin son derece alçak gönüllü ve disiplinli yaşam tarzını benimsemiş olmasıydı. Brady nin ailesinin ön plana geçmek gibi bir derdi asla olmadı.

Mahomes sahada harika bir oyun kurucu ama sosyal hayatında ailesi tarafından yaratılan problemler yumağı arasında kalmış biri. Sonuçta ailenizi seçemiyorsunuz.

Coach Zafer AYAZ

title