Haberler

Bahçeli, kumpas iddialarıyla ilgili sert konuştu: Kalkışma olursa cüret edenlerin başı mutlaka ezilmeli

Güncelleme:

MHP'nin Kızılcahamam kampında konuşan MHP lideri Bahçeli, "FETÖ benzeri yapılara müsaade etmeyeceğiz. Kumpasçılarla işimiz olamaz. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Kalkışma yapanın başı kesilmeli.. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız" dedi.

Mhp'nin iki gün sürecek kampı Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başladı. Toplantı öncesi açıklamada bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki gizli tanığın "kumpas" iddialarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"CÜRET EDENLERİN BAŞI MUTLAKA EZİLMELİDİR"

Bahçeli, "Kumpasçılarla işimiz olamaz. Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir. Doğruları söylemekten hiç korkmayacağız. Etki ajanlarına, dış güçlerin operasyon elemanlarına asla taviz vermeyeceğiz. Kalkışmaya cüret edenlerin başı mutlaka ezilmelidir" ifadelerine yer verdi.

AYHAN BORA KAPLAN DAVASI

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili de bir açıklama yapan Bahçeli, "Çok sağlıklı, dürüst, ahlakça ve milli şuura dayalı şekilde yakından takip ediyorum" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

"Seçimlerin kesin sonuçları YSK tarafından açıklanmıştır. Seçimlerde partilerin aldığı oyun sağlıklı ve gerçekçi değerlendirilmesi için il meclis üyeliği tek yoldur. Belediye başkanı seçiminde oy verme eğilimi ile meclis üyeliğinde oy verme eğilimi farklıdır. Ülke genelinde MHP il genel meclis üyeliğinde yüzde 16,64 oy almıştır. Cumhur İttifakı'nın oy oranı ise yüzde 48,8'dir. Bazı zeka özürlülerinin zaviyesinden baktığımızda partimiz yüzde 1,65 oy almıştır. 28 ilde ittifak, 2 büyükşehirde kendi adayını gösteren MHP'yi yüzde 1,65 ile tartıya çıkarmak aymazlık olduğu kadar karanlık bir niyettir. Havanda su dövenlerin havaları sönmüştür. MHP, Türkiye çapında müstesna bir sonuç almıştır. Milletimiz hükmünü vermiş, sevdalılarının başını öne eğmemiştir. Aziz milletimizin kararı başımızın üstünedir.

"YUMUŞAMA ÇAĞRILARI SÖZDE KALMAMALI"

MHP ve Cumhur İttifakı ister yerel ister merkezi yönetimde milletimize hizmetle mesuldür. Türkiye seçimlerin yüksek gerilimli atmosferinden uzaklaşmalıdır. Yumuşama çağrıları sözde kalmamalıdır. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini yakalamak milli hedefimiz olmalıdır. Türkiye'yi dipsiz tartışmaların içine sürüklemekten kaçınmak hepimizin vazifesidir. Yapacaklarımız çok, yavaş harekete hakkımız yoktur.

"BİZ NE DİYORSAK ONU YAPARIZ"

Türkiye ve Türk milletinin tarih, kültür ve kardeşlik vadisinde buluşup birbirimizle kenetlenemeyecek miyiz? Yoksa birbirimize sırt mı çevireceğiz? Belediye kaynaklarını terör örgütüne peşkeş çekenlerin yakasından mı tutacağız, demokrasi ve özgürlük için tamam mı diyeceğiz? Biz ne diyorsak onu yaparız. Bizim kucaklaşma ve uzlaşma vasatımız, ülkemizin baki çıkarları vazgeçilmezdir.

KOBANİ KARARLARI

Türk hükümetini ortadan kaldırmaya hoşgörüyle bakmak, yargıyı işlevsiz hale sokmanın hesabını yapmak tükeniş ve altüst oluş demektir. 6-8 Ekim olaylarını azmettirenlerin cezasına karşı gelmek devlete ve millete hakaret olup art niyetlilik ve ikiyüzlülüktür. Hukuksuzluk demek artniyetliliktir. Muhalefet partilerinin arayışı usulde yumuşama ise böylesi bir yumuşama yıkıma çanak tutmak, hukuk devletinin surlarında gedik açmak demektir. Kutuplaşmayı besleyenler bellidir."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bahçeli Kızılcahamam Türkiye MHP Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500

Yorumlar (29)

hakan er:

Mhp akp gittiği zaman ülke çok rahatlar

401
39
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Dostlarımız ABD, ALMANYA, FRANSA ve İSRAİL' DE öyle düşünüyor..

yanıt39
yanıt102
Cevdet Pasa:

Hainlerde

yanıt27
yanıt44
Narter Nart:

İttihat ve Terakki bir askeri okulun bahçesinde gizlice 4 kişinin yemini ile kuruldu.. Osmanlı son dönemi, Türkiye Cumhuriyeti Kuruluşu ve bugüne kadar etkili oldular..Türkiye' de gerçekte iki parti vardır. MHP ve CHP... İttihat ve Terakki' nin sağını ve solunu temsil ederler.. Diğerleri oyunun argümanlarıdır... Gitmemeliler...Gerçekten vatanı ve vatandaşı için....hepimiz birimi birimiz hepimiz için diyebilecekler gelmelidir.

yanıt17
yanıt18
Faceoff:

Ortamı sürekli gergin tutmak, sürekli bir tehdit ve beka algısı oluşturmak, korkudan beslenen siyaset anlayışı

202
50
yanıtYanıtla
SUNSET null:

Yokluk, fakirlik, zamlar gündem olmasın diye senaryo üstüne senaryo.

yanıt115
yanıt12
Nuri Aga:

Bu da tutturmuş kalkışma da kalkışma.merak etme teşebbüs olursa millet gene cevabını verir.

yanıt32
yanıt19
Haci Taştan:

T. C ibateleri kaldirilirken Andimiz kaldirilirken neden sesin cikmadi. Turk ibaresinden rahatsiz olanlara neden verikecek bur cevabin yok

106
22
yanıtYanıtla
Cevdet Pasa:

Cevap çokta ancak anlayana

yanıt13
yanıt4
Nuri Aga:

Beka da beka...

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title