Haberler

Çavuşoğlu: "Manisa 5 yıl aradan sonra AK Parti belediyeciliğinin gelmesini istiyor" -

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin Manisa'da yerel seçimleri kazanacağını ifade ederek, "Görüyoruz ki, Manisa 5 yıl aradan sonra AK Parti belediyeciliğinin gelmesini istiyor" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin Manisa'da yerel seçimleri kazanacağını ifade ederek, "Görüyoruz ki, Manisa 5 yıl aradan sonra AK Parti belediyeciliğinin gelmesini istiyor" dedi.

Çavuşoğlu, partisinin Manisa il başkanlığını ziyaret etti.

Parti binasına gelişinde AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Ergün ile il yöneticileri tarafından karşılanan Çavuşoğlu, parti teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Parti teşkilatlarının 12 yıldır büyük bir fedakarlıkla çalıştığını ifade eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 12 yıl önce bu davaya inandınız ve bu süreçte liderimizi ve davamızı hiçbir zaman terk etmediniz. Görüyoruz ki, bu seçimde de çok çalışıyorsunuz. Yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile tüm Manisa'ya nasıl hizmet getirebileceğimizi anlatıyorsunuz. Bu çalışmalarımızın sonunda başarı gelecektir. Çünkü görüyoruz ki, Manisa 5 yıl aradan sonra AK Parti belediyeciliğinin gelmesini istiyor."

Çavuşoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayları Hüseyin Tanrıverdi'nin partide genel başkan yardımcığı yaptığı dönemde milletvekili olarak Manisa'ya nasıl hizmetler getirdiğinin bilindiğini dile getirerek, Tanrıverdi'nin yeni dönemde de Ankara'dan Manisa'ya hizmetlerin getirilmesini sağlayacağını ve kentin potansiyelini değerlendireceğini ifade etti.

Tanrıverdi'nin için açıklayacağı tüm projelerde hükümetin arkasında olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Hem Manisa'da hem ilçelerinde adaylarımızın tüm projeleri, hükümetimizle, milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla hayata geçireceğiz" dedi.

Tanırverdi'nin aynı zamanda dünürü olan AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Ergün de Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayları Tanrıverdi'nin Manisa için hazırladığı 45 projenin açıklanacağı program için kente geldiğini belirterek, "İnşalah bu projelerle Manisamız bugünden çok daha iyi noktalara gelmiş olacaktır" dedi.

Çavuşoğlu'na ziyaretinde Manisa'yı simgeleyen ürünlerin bulunduğu bir sepet hediye edildi.

Kaynak: AA / Politika

Hüseyin Tanrıverdi Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

KELkkkkk@hotmail.com:

Mevlüt çüğüm Allah korusun Manisa yı AKP den.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title