Haberler

İstanbul'da Yılbaşının Yeni Adresi Etiler

Güncelleme:

Şişli Belediyesi'nin Nişantaşı'nda geleneksel hale gelen yılbaşı kutlamalarını iptal etmesinden sonra bu yılki kutlamaların yeni adresi Etiler oldu.

Beşiktaş Belediyesi'nin organizasyonuyla ilk kez bir yılbaşı kutlamasına ev sahipliği yapacak Etiler'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Akmerkez'in karşısına kurulacak sahnede DJ performansları ile Kenan Doğulu konseri gerçekleştirilecek.

Kapsamlı yılbaşı kutlamaları nedeniyle 31 Aralık günü saat 18.00'den itibaren Nispetiye Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı bilgisi verilirken, kutlamalara 500 bin kişinin gelmesinin beklendiği ifade edildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar etkinlik masrafının tamamen sponsorların katkılarıyla karşılanacağını, sadece Akmerkez ve çevresinin değil, Akaretler, Barbaros Bulvarı, Çırağan ve Nispetiye Caddeleri'nin de yılbaşına özel olarak şimdiden süslendiğini dile getirdi.

GECENİN SÜRPRİZİ DOĞULU KARDEŞLER

Beşiktaş Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise kutlamalar hakkında şu bilgiler verildi: "Ana sahnede, İstanbullulara görsel bir şölen sunacak olan 'Mapping Show' gösterisi eşliğinde, Dj'ler saat 19.00'dan itibaren İstanbulluları coşturmaya başlayacak. Venüs Pastanesi önünde yer alan 2. Sahne'de 20.00 ile 01.00 saatleri arasında Saran Grup Yerli ve Yabancı Müzik Radyosu, DJ Performansı gerçekleştirecek. Gecenin asıl sürprizi ise 'Doğulu Kardeşler' olacak. Ana sahnede saat 21.30'da önce Ozan Doğulu DJ Performansı sergileyecek. Ardından da saat 23.00'da Kenan Doğulu konser verecek. Saatler gece 00.00'a yaklaştığında ise geri sayım Akmerkez'in kulelerinden gerçekleştirilecek. Ardından yılbaşı gecesiyle özdeşleşen görkemli bir havaifişek gösterisi sunulacak. Havaifişek gösterisinin ardından Kenan Doğulu, etkileyici bir sürprizle tekrar dinleyicilerin karşısında olacak."

ZEKİ MÜREN SÜRPRİZİ

Nisbetiye Caddesi'ne iki adet dev ekran ve caddenin girişindeki alana ise 25 metrelik Türkiye'nin en uzun yılbaşı ağacı yerleştirildi. Çarşamba gecesi ilk kez kullanılacak "video mapping" sistemi ile Akmerkez ve diğer binaların dış cephe yüzeyleri dev ekran vazifesi görecek, bu ekranlarda akşam videolar yansıtılacak. Ayrıca cadde üzerindeki restaurant, kafe ve eğlence mekanları yola kırmızı halılar serecek. İşletmeler ısıtıcılarını dışarı çıkartarak eğlenceye ortak olacak. Yılbaşının sürprizi ise Zeki Müren'in hologramının vatandaşlarla buluşturulması olacak.

Şişli Belediyesi'nin yeni başkanı Hayri İnönü ise, her yıl Nişantaşı'nda gerçekleştirilen kutlamayı belediyenin ağır borç yükü ve kaynakların çarçur edildiği gerekçesiyle bu yıl gerçekleştirmeyeceklerini açıklamıştı.

HAYRİ İNÖNÜ: ÖNCEKİ YILLAR MİLYONLARCA LİRA HARCANMIŞ

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Nişantaşı'nda bu yıl yılbaşı süslemeleri ve kutlama programının yapılmamasıyla ilgili zehir zemberek ifadeler kullanmıştı ve 'Paraları çarçur etmişler, borç içindeyiz' demişti. Nişantaşı'nda, geçen yıllarda renkli ve görkemli kutlamalar yapılmıştı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Kırmızı halı ve süslemeler için önceki yıllarda milyonlarca lira harcanmış" demişti.

"AYNI YANLIŞLARA DEVAM ETMEM"

İnönü, hizmet sözüyle göreve geldiğini, birtakım gerçekleri göz ardı edip aynı yanlışlara devam etmeye vicdanının ve ideolojik anlayışının izin vermediğini vurgulayarak, Nişantaşı sakinlerine şöyle seslendi. "Belediyemizin içerisinde bulunduğu borç yükü bilgisini sizlere verdim. Buna rağmen bu yıl da halı ve lamba süslemeleri için milyonlarca lira borçlanarak harcama yapılmasına rıza gösterebilecek misiniz? Sizlerle empati kuruyorum ve buna rıza göstermeyeceğinizi biliyorum. Eğer isterseniz gelin, Nişantaşı eğlence geleneğimizi imece yöntemiyle yapalım. Nişantaşı halkı ve esnafının işbirliğinde örnek bir model geliştirelim ve Nişantaşı'nı birlikte süsleyelim, eğlence ve coşkuyu birlikte paylaşalım.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayri İnönü Nişantaşı Yılbaşı Şişli Alışveriş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

hur zaza 21mobilWeb@haberler.com:

BURASİ NASİL BİR MUSLUMAN ULKESİ.BEN TURKİYEYİ BU YAPİLANLARİ GORDUKTEN SONRA MUSLUMAN OLARAK GORMUYORUM.BİR AN ONCE YETKİLİLERİN BU SEYLERİ YASAKK ETMESİ LAZİM.HARCANAN BU PARAYLA FİLİSTİN TEKRAR ONARİLİR YA ALLAHTAN KORKMAZMİSİNİZ.

11
5
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

KUTLAYIN KUTLAYIN ZEBANİLERDE GÖSTERİCEK SİZE ''BABA''YI AMA NOEL OLMAYANINDAN. . .

6
8
yanıtYanıtla
sungur beymobilWeb@haberler.com:

Bir kavme benzemek isteyen o kavimdendir siz hic ramazanda oruc tutan yavur gordunuzmude veya kurban bayraminda kurban kesen hiristiyan gordunuzmu ammada yavur olmaya merakliymissiniz

7
6
yanıtYanıtla
gogle,ye tesekkürler,..?:

, , , GOGLE, , harika bir sistem, ne araasan var, , benim kücüklügümde ne tv, nede internet vardi, , dogru dürüst bir oyuncagimiz bile yoktu, , konumuz yilbasi olunca, , bu adet nerden cikti kimler cikardi, yilbasi müslüman adetimi gavur adetimi, , bu sorularin hepsini özgürce, GOGLE, de bulabilirsiniz, .

13
0
yanıtYanıtla
Mantıklı AdamMobil-ANDROID:

Noel ile yılbaşını arasındaki farkı bilmeyenler arasında yaşamak paha biçilemez.....

5
5
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

İSTANBULDA YAŞANACAK EN GÜZEL YERLER EN LÜKS EVLER MEKANLARIN OLDUĞU BELEDİYELER HEPSİ CHP BELEDİYESİ AKP BELEDİYECİLİĞİ OLAN YERLERE DE GİDİYOSUN SOKAKLARDA YÜRÜNMÜYOR. ULAN DEMEK CHP İKTİDAR OLSAYDI KİM BİLİR ETİLER, KADIKÖY ŞİŞLİ NASIL GÜZEL OLURDU.

5
5
yanıtYanıtla
kaanmobilWeb@haberler.com:

Yılbaşini hristiyan icati diye elestitiyonuz kullandiginiz internet bilgisayar telefon el kaide veya taliban malimi

4
5
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

İNTERNETİ CEP TELEFONUNU NİYE KULLANIYOSUNUZ DİYEN BEYİN FUKARALARI, YUH BE BENZETMEYE BAK ULAN DENYOLAR;TEKNNOLOJİ ALLAH IN BİR HİKMETİDİR, YOK X IŞINLARI, YOK HAVADAKİ ELEKTRİKSEL AKIM, YOK KRİPTOLU ULAŞIM BUNLAR DOĞANIN BİR GÜCÜ TIRRIKLAR, BUNLARI BULANLAR YABANCI SADECE FARKI BU O KADAR, LAF OLSUN DİYE YORUM YAZMAYIN

4
1
yanıtYanıtla
bbMobil-ANDROID:

Hırbo dolar her yer

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title