Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: "Hedefimiz AK Partili belediyelerin devam etmesi, olmayan yerlerde ise AK Parti'yi halkla tanıştırmak"

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "Hedefimiz AK Partili belediyelerin devam etmesi, olmayan yerlerde ise AK Part'iyi halkla tanıştırmak" dedi.

Eroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım itibariyle belediye başkan aday adaylığı ile ilgili başvuru sürecinin sona erdiğini ifade etti.

İl, ilçe ve beldelerde belediye başkan aday adaylığı için 126 kişinin başvuru yaptığını belirten Eroğlu, "Tokat merkezde il belediyesine 13, 11 ilçede 64, 24 belde de ise 49 belediye başkan aday adayı başvurusu oldu. Hedefimiz AK Partili belediyelerin devam etmesi, olmayan yerlerde ise AK Parti'yi halkla tanıştırmak. Tüm ilçe belediyeleri alma hedefimiz var. İddia ediyorum, bugün bunu Tokat'ta hedef koyabilecek başka bir partinin olduğuna da inanmıyorum. İnşallah AK Parti bu seçimlerde bu gayreti ile genel seçimlerde almış olduğumuz yüzde 56'lık oyu koruyarak onun üzerine 10 puan koyarak bu seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacak" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Tokat Belediyesi aday adayı olacak mısınız?" sorusunu Eroğlu, şöyle cevapladı:

"Şuan il başkanıyım, sizlere il başkanı olarak beyanat verdim. Ben başbakanımı ve partimi çok seviyorum. Bu görevi gönülden içimden geldiği gibi yüksünmeden büyük bir gayretle gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyorum. Çalışmak istiyorum. Önemli olan bu geminin içerisinde olmak." - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Eyüp Eroğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title