Haberler

Yakutiye Belediyesi Personeline Kalite Sertifikası

Yakutiye Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu İşbirliği ile Düzenlenen Kalite Yönetimi Semineri ve İş Sağlığı Güvenliği Seminerlerine Katılan Yönetici ve İşçilere Sertifika Verildi.

Yakutiye Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu işbirliği ile düzenlenen Kalite Yönetimi Semineri ve İş Sağlığı Güvenliği seminerlerine katılan yönetici ve işçilere sertifika verildi.

2 günlük seminerlerde K - Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetimi ve İş Sağlığı ve Güvenliği konularında düzenlenen eğitim seminerlerini başarıyla tamamlayan yönetici ve personel için düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Tacettin Ötügen ile Eğitimci Fahrettin Yılmaz ile Başkan Yardımcıları Zülküf Usanmaz, Cemalettin Turgut ve İkram Aydemir katıldı.

Törende Belediye Başkanı Fahrettin Atınç bir konuşma yaparak kalite yönetiminin önemine değindi. Atınç, “Çağımızda artık hizmetin de bir kalitesi ve standardı olmak zorunda. Gelişigüzel ve savruk bir hizmet halkımızca da hizmet olarak görülmüyor. Batı'nın çok önce başladığı bu yolda bizde hizmetlerimizin bir standarda ulaşması için bu yola çıktık. Süreci tamamlamak için seminerler ve eğitim programları düzenliyoruz. Bunda da başarı elde ediyoruz. Katkılarından dolayı Türkiye İş Kurumu ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Törende daha sonra sertifikalar verildi. Başkan Fahrettin Atınç'ın sertifikasını Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Tacettin Ötügen verdi. Sertifikaların dağıtılmasından sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

(ERA-İRT-Y)

07.09.2007 18:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title