Haberler

Vefa hizmeti ile yaşlıların yüzleri gülüyor

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yönelik yürütülen 'Vefa Hizmeti' projesi çerçevesinde Mehmet Duran Korkut ve eşi Semiye Korkut'un evi temizlenerek tüm ihtiyaçları karşılandı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yönelik yürütülen 'Vefa Hizmeti' projesi çerçevesinde Mehmet Duran Korkut ve eşi Semiye Korkut'un evi temizlenerek tüm ihtiyaçları karşılandı.

Şehitkamil Belediyesi, 'Vefa Hizmeti' projesi çerçevesinde bakıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Vefa Hizmeti ekibi, son olarak Gaziler Mahallesi'nde ikamet eden 70 yaşındaki Mehmet Duran Korkut ve 64 yaşındaki Semiye Korkut'un evini temizleyerek evdeki tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Korkut çiftinin ilk olarak evdeki halıları temizlendi, koltukları silindi, pencereleri temizlendi, yerleri süpürüldü. Daha sonra mutfak banyo ve WC yıkandı, evin genel temizliği yapıldı. Vefa Ekibinde görevli kuaför, Mehmet Duran Korkut'un tıraşını da yaptı. Kendilerine sağlanan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Korkut, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Vefa Ekibine dua etti.

"Allah, başkanımızı hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin"

Yapılan temizlik çalışmalarının kendisini mutlu ettiğini belirten Mehmet Duran Korkut, "Allah, Başkanımızdan ve kızlarımızdan razı olsun. Eşim rahatsız olduğu için evi temizlemekte güçlük çekiyordu. Sağ olsun belediyemiz kızlarımızı evimize göndererek, evimizin temizliğini yaptırıyor. Kızlarımızdan Allah, bin kere razı olsun. Evi baştan aşağı temizlediler. Ayrıca, bugün kuaför arkadaş da gelerek, tıraşım yaptı. Allah, Başkanımızı hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Allah, Başkanımızdan ve kızlarımızdan bir kez daha razı olsun" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Duran Şehitkamil Korkut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title