Haberler

Vali Yazıcı, Kadışehri'nde İncelemelerde Bulundu

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kadışehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kadışehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yazıcı, Kaymakam Ali Doğan, Belediye Başkanı Davut Karadavut ile ilçede inşaatı devam eden kamu yatırımlarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yazıcı, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Kadışehri'nin hem mahalli müteşebbisler hem de devlet yatırımları noktasına çok iyi durumda olduğunu dile getirdi.

Yapımı devam Kadışehri Devlet Hastanesi, 200 kişilik öğrenci yurdu ve Kadın Konağının inşaatlarını yerinde incelediklerini anlatan Yazıcı, şunları kaydetti:

"İlçenin her yerinde yükselen inşaatlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bu yatırımlar tamamladığı zaman Kadışehri ilçesi daha yaşanılabilir ve daha güzel bir görünüme sahip olacak. İsraftan kaçınarak, devletin parasını başladığımız yatırımları kısa sürede tamamlayarak atıl hale gelmemesine dikkat ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda Kadışehri Belediyesi ve Kaymakamlığı son derece uyumlu çalışıyor. Bu uyum hizmetleri daha da kolaylaştırıyor." - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Abdulkadir Yazıcı Davut Karadavut Kadışehri Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title