Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan lüks düşkünü vekillere ne dedi, olay ne?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan lüks düşkünü vekillere ne dedi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lüks yaşam tarzıyla dikkat çeken vekillere yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın bu konudaki görüşleri ve eleştirileri merak konusu oldu.

AK Parti'de bazı milletvekillerinin ıstakoz ve Rolex marka saat kareleriyle gündeme gelmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı. Erdoğan'ın kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde bazı isimleri "Benim milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? diyerek uyardı.Cumhurbaşkanı Erdoğan lüks düşkünü vekillere ne dedi?İşte ayrıntılar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEDİ?

31 Mart yerel seçimlerinde ikinci parti konumuna düşen Ak Parti'de bazı milletvekillerinin ıstakoz ve pahalı markalı saatlerle gündeme gelmesi tartışmaların fitilini ateşledi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan lüks düşkünü vekillere ne dedi, olay ne?

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın sayılı insanın girdiği Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği anları Instagram hesabından paylaşması, devamında AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yarım milyonluk Rolex marka saati ile poz vermesi büyük yankı uyandırdı.

DEĞİŞİM PEYDERPEY OLACAK

AK Parti MYK seçimin ardından geçtiğimiz günlerde ikinci kez toplandı. 31 Mart'taki oy kaybının nedenlerinin masaya yatırıldığı kritik toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Değişimi peyderpey yapacağız" dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan lüks düşkünü vekillere ne dedi, olay ne?

"BUNLAR AKIL EDİLEMEYECEK ŞEYLER DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısının ardından bazı görüşmelerde bulunduğu ve milletvekillerine ıstakoz, pahalı markalı saat gibi dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Hürriyet'te yer alan detaya göre; Erdoğan'ın "Milletvekilinin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil. Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez" sözleriyle vekillerden kendilerine çeki düzen vermelerini istedi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Rolex Gündem Yaşam Politika Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title