Haberler

Vali Mayda Başarılı Sporcularla Kahvaltı Yaptı

Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda sporun arkasında ve sporcunun destekçisi olduklarını söyledi.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda sporun arkasında ve sporcunun destekçisi olduklarını söyledi.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, düzenlediği sabah kahvaltısı ile Vali Dr. Yusuf Mayda ile başarılı milli sporcuları bir araya getirdi.

Kurum binasında düzenlenen kahvaltı programına Vali Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, kurum yöneticileri ve sportif müsabakalarda dereceye giren milli sporcular ile Avrupa ve Balkan şampiyonu olan sporcular katıldı.

"SPORCULARIMIZIN HER İHTİYACI İÇİN GÜCÜMÜZÜN SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ"

Burada bir konuşma yapan Vali Mayda, sporun dışında kalmadıklarını, sporu ve sporcuyu sürekli desteklediklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Minikler Karate Şampiyonasının ardından yeni etkinliklerin yapılması için biz dizi girişimlerde bulunduklarını ifade eden Vali Mayda, "Elde edilen başarılar bizi gururlandırıyor. Bütün branşlarda başarıyı aldığımız noktada bırakmıyor, yeni ilaveler ve başarılar istiyoruz. Sporcularımızın her ihtiyacı için gücümüzün sonuna kadar destek olacağız." dedi.

İLDEKİ SPORTİF TESİSLERİN DURUMU

İldeki sportif tesisler hakkında da bilgi veren Vali Mayda, her ilçeye spor salonu projesinde sona geldiklerini belirterek, devlet imkanlarının Gümüşhane'ye aktarılması yönünde gayretleri olduğunu dile getirdi. Vali Mayda şöyle konuştu: "Atatürk stadyumunun yüzde 10'luk kısmının kamulaştırılmasında yeni gelişmeler oldu. Bir ay içinde istimlak sorunu çözülecek. Projemizi de bakanlık yapacak. Takip ediyoruz ve peşindeyiz. Her ilçemize kapalı spor salonu inşaatlarımız devam ediyor. Köse'nin sözleşmesini bugün imzaladık. Ayrıca yeni şehir stadyumundaki dava sürecini de ikili görüşmelerle hallettik ve en kısa zamanda oranın tribününü de yapacağız. Kapalı yüzme havuzunun parası geldi fakat yer problemi çıktı. Yer arıyoruz, bulduğumuz anda ihalesini yapacağız."

Vali Mayda ayrıca Türkiye genelinde tanınan ünlü sporcuları da Gümüşhane'ye getirerek, buradaki sporcularla tanışmaları için çeşitli hazırlıklar yaptıklarını da sözlerine ekledi.

"SPORUN ARKASINDA, SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ"

"Sporun arkasında, sporcunun destekçisiyiz" diyen Vali Mayda, sporculara seslenerek sportif faaliyetlerde gösterdikleri başarıyı derslerinde de göstermelerini, sporu çevrelerinde de geliştirmelerini istedi.

"SÜLEYMANİYE'DE BU YIL KAYACAĞIZ"

Kahvaltıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ise 9 aydır sürdürdüğü görevde Vali Mayda ve Milletvekillerinin katkılarıyla 5 ilçeye 5 spor salonu çalışmalarında sadece Kürtün ilçesinin kaldığını belirterek, "Bugün itibariyle Gümüşhane'de lisanslı sporcu sayımız 6 bini buldu. Aktif olan ve salonumuzda sporcu sayımız bin 164 sporcumuz var. Sabırsızlıkla beklediğimiz Süleymaniye Kayak Merkezi projesinde ise babylift ve prefabrik bina ile bu yıl ilk kayağı yapacağız." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Mayda Gümüşhane Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title