Haberler

Urla Gençlik Spor Kulübü Olağan Kongresi Yapıldı

Urla Gençlik Spor Kulübü'nün 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yönetim, üyeler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapıldı.

Urla Gençlik Spor Kulübü'nün 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yönetim, üyeler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapıldı. Urla gençliğinin sporla buluşması ve sporda Urla'nın adını başarılarla duyurmayı hedefleyen kulüp, yönetim kurulunu seçmek için buluştu. Metin Saltık, güven tazeledi.

Urla Belediyesi eski Tamirhane Binası'nda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongre divan kurulu seçiminin ardından Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık konuşma yaparak, "Hedefimiz Urla Gençlik Spor Kulübünü eski başarılı günlerine döndürmektir. Bu aşamada bize destek veren herkese teşekkür ederiz"

dedi.

Kongre, başkan, yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin seçiminin yapılması ile sona erdi. Seçim sonucunda tek adayın olduğu Urla Gençlik Spor Kulübü Başkanlığı'na tekrar Metin Saltık seçildi. Kulüp yönetimi ise; Mehmet Sözgen, Hakan Altınova, Faruk Ekmen, Nazan Önder, Burcu Yücetürk, Orhan Bektaş, İpek Evren, Nazan Yılmaz, Mustafa Çağlar, Melih Gürağaç, İsmet Özdek, Mehmet Bilgin, Seyidali Ok ve Ertan Şengüler'den oluştu. Denetleme Kurulu'na da İsmet Gecikmiş, Nurgül Saltık, Levent Tuncel, Nurettin Kılınç ve Ferhat Özdek seçildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title