Haberler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, encümen ve komisyon üyeliklerine seçim yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, encümen ve komisyon üyeliklerine seçim yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nin nisan ayı toplantısında, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı, komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Değerlendirilmesi gereken gündem maddeleri ise görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına havale edildi. Başkan Albayrak, toplantıda alınan kararların Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıda; encümen ve komisyon seçimleri de yapıldı. Buna göre; encümenliğe Kazım Doğaç, Doğan Özman, Zekeriya Güven, Tamer Yargı ve Cengiz Memiş seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na Halil İbrahim Erkan, Eren Doğan, Yüksel Baydarlı, Yener Dursun, Cihan Kaygusuzoğlu, Gökay Keleşoğlu, Şenol Karaküçük, Metin Kanat, Adem İçli; Çevre ve Sağlık Komisyonu'na Kazım Doğaç, Cengiz Çayır, Sabahattin Çalışkan, Hatice Altay, Zekeriya Güven, Hikmet Mutlu, Ramazan Kemal Kurt; Plan ve Bütçe Komisyonu'na Değer Kara, Hüseyin Vasfi Güner, Doğan Özman, Erhan Baştak, Mustafa Sabri Şahsi, Levent Köksalan, Şakir Sezgin, Halil İbrahim Cebeci ve Nizamettin Çoban; Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'na Volkan Soğancılar, Erhan Baştak, Cengiz Çayır, Hatice Altay, Nafiz Selçuk Güvenilir, Serkan Bezgin ve Nuri Köşdere; Ulaşım Komisyonu'na Kazım Doğaç, Güner Çetin, Nedim Yılancı, Tamer Yargı, Sabahattin Çalışkan, Ali Rıza Eti ve Nizamettin Çoban; İçişleri Komisyonu'na Hüseyin Vasfi Güner, Sabahattin Çalışkan, Özcan Veysel Tunçcan, Volkan Soğancılar, Nafiz Selçuk Güvenilir, Sait Yazı ve Ruhi Özden; Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu'na ise Zekeriya Güven, Ersin Kaçar, Erhan Baştak, İlhan İmrak, Levent Köksalan, Osman Turgutlugil ve Fedai Yüksel seçildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Albayrak, Ramazan ayının şehre, Türkiye'ye ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk, bereket getirmesini diledi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kadir Albayrak Tekirdağ Yerel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title