Haberler

Şoförler Odasından Başkan Özden'e Teşekkür Plaketi

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek ilçeye yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek ilçeye yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret eden Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ve beraberindeki heyet ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Özden'in ilçe için büyük bir şans olduğunu söyleyen Erdoğmuş, alınan ve yapılan hizmetlerle ilçenin çehresinin değiştiğini belirtti. İlçenin her alanda modern bir şehir haline geldiğini vurgulayan Erdoğmuş, şoför esnafının da yapılan bu hizmetlerden olumlu anlamda etkilendiğini kaydetti. İlçeye kazandırılan en büyük hizmetlerden birinin de 'Çubuk Şehir Müzesi' olduğunu savunan Erdoğmuş, şunları söyledi:

"Benim her zaman söylediğim bir şey var. Çubuk Belediye Başkanımız Lokman Özden ilçemiz için büyük bir şanstır. Yapmış olduğu hizmetlerle ilçemizin her yönden çehresini değiştirmiştir. Yapılan bu hizmetlerden biride 'Çubuk Şehir Müzesi'dir. Her zaman esnafımızı düşünen ve hizmetleriyle destek veren sayın başkanımız, müzenin önünde bulunan taksi durağını da esnafımıza ve ilçemize daha iyi hizmet vermesi amacıyla yeniden yaptı. Bu hizmeti yaparken bizden ve esnafımızdan hiçbir şekilde maddi destek almadı. Bizde hem oda olarak hem de taksici esnafımız olarak kendilerine ve ekibine teşekkür etmek amacıyla bu manevi değeri büyük olan teşekkür plaketini takdim etmek istedik."

Yerel yönetim olarak her zaman esnaflarının yanında olduklarını ve onlara destek vermek amacıyla ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Özden de, verilen plaketi kurumu ve çalışanları adına aldıklarını belirtti. Verilen plaketin kendisi için büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Özden, "İlçemizdeki böylesi önemli bir kurumumuzdan plaket almak bizim içinde bir şereftir. Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve tüm taksici esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Allah işlerini güçlerini rast getirsin" dedi.

Belediye Başkanlık binasında gerçekleştirilen plaket törenine Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Kemal Küçük, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, taksici esnaflarından Mehmet Gümüşboğa ve Yaşar Göksu katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lokman Özden Erdoğmuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title