Haberler

Pompalı tüfekle video çekip sosyal medyada paylaşan gençlerden akılalmaz savunma

Güncelleme:

Maltepe'de pompalı tüfekle çektikleri videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan 3 genç yakalandı. Gençler, ifadelerinde videoyu mizah amaçlı çektiklerini söylerken, haklarında adli işlem başlatıldı.

İstanbul Maltepe'de pompalı tüfekle video çekip sosyal medya hesaplarında paylaşan 3 genç emniyetteki ifadesinde videoyu mizah çektiklerini söyledi.

POMPALI TÜFEKLE VİDEO ÇEKİP PAYLAŞTILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Nisan'da bazı sosyal medya platformlarında pompalı tüfekle çekilen videonun paylaşılması üzerine harekete geçti. Olayı gerçekleştiren şahısların 18 yaşındaki M.E.Y. ile M.A. ve 17 yaşındaki M.M.İ. olduğu belirlendi. 3 genç, Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde yakalandı.

MİZAH AMAÇLI YAPMIŞLAR

Olayda kullanılan otomatik silah ise Çekmeköy Kirazdere Mahallesi'ndeki bir ikamette ele geçirildi. Gençler, ifadelerinde videoyu mizah amaçlı çektilerini, e-ticaret işi yaptıklarını, farklı bir amaçlarının olmadığını söyledi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Medya Maltepe 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Murat Celik:

Z kuşağı normal CHP'nin yolundan gidiyorlar

45
97
yanıtYanıtla
MASUMANE3438:

CHP kadar başınıza taş düşsün

yanıt27
yanıt9
mehmet türkel:

Hiç bitmeyeceksiniz değilmi Türkiyeyi bölme amacını sağcı solcu olarak 70 li yıllara döndürmeye çalışıyorsunuz ülkemi .Defolun gidin bu ülkeden bölücüler ahlaksızlar.

yanıt15
yanıt2
mahalle sakini:

terörist partilerle ortaklık yapanlar pkk'lılar belediyelerine dolduranlar toplantılarında Türk bayraklarını kaldıranlar bölücükten bahsediyor bunların tamamı terörist.

yanıt2
yanıt5
Okan Özkan:

bu çocuklar hiç bir zaman CHP nin yönetimini görmedi, aksine AKP'nin ucube eğitim sistemin de eğitildiler daha doğrusu eğitilmediler. şuan olan ikitidarın mafyayı güzellediği dizileri izleyerek büyüdüler, dünyadaki tüm suçluların ülkelerinde saklandığı bir dönemde büyüdüler malesef. Trollük yapacaksın anladım fakat beyninin %0,1 lik bile kısmını kullanamadığını düşünüyorum.

yanıt0
yanıt0
Vodafone KARDELEN:

acaba hırsızlar hangi kuşak dan gidiyor -))))

71
13
yanıtYanıtla
Mehmet :

Haberi daha okumadan17 yaşında olduğunu tahmin ettim.Zaten şimdikilere Z kuşağı deniyor heralde gerçekten beyinleri minimum seviyede akılları bir metre havada 3 5 tanesi bir araya geldilermi kendilerini kral sanıyorlar taşkın hareketler küfürlü konuşmalar

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title