Haberler

"Selam" Filminin Oyuncuları Çocuklarla Buluştu

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Mutlu Gelecek İçin El Ele" (Parmaklık Ardındaki Özgürlük) projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu, Fatsa ve Ünye'de bulunan 120 çocuğa Sema Hukuk ve Tahkim Derneği...

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Mutlu Gelecek İçin El Ele" (Parmaklık Ardındaki Özgürlük) projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Ordu, Fatsa ve Ünye'de bulunan 120 çocuğa Sema Hukuk ve Tahkim Derneği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle piknik düzenlendi.

Pikniğe Selam Filminin oyuncuları Emre Karakoç, Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü katıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Mutlu Gelecek İçin El Ele" (Parmaklık Ardındaki Özgürlük) projesi kapsamındaki çocuklar için Pazar günü Devlet Su İşleri Sosyal tesislerinde piknik düzenlendi. Pikniğe katılan 100 çocuğu Selam Filmi Oyuncuları Emre Karakoç(Samet), Yunus Emre Yıldırımer (Harun), Hasan Nihat Sütçü (Adem) ve Gönüllü Resim Öğretmenleri karşıladı. Sosyal Tesislerindeki oyun alanlarında eğlenen çocuklar, pikniğin tadını çıkardı.

Selam filmi oyuncuları, böyle bir organizasyonda bulundukları için çok mutlu olduklarını ve tüm çocukların çocuk bayramını kutladıklarını söylediler. Programa katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Sema Hukuk ve Tahkim Derneği Başkanı Kadir Umut Demir, "İçişleri bakanlığı tarafından desteklenen 'Parmaklık Ardındaki Özgürlük' projesi kapsamında bulunan çocuklarımızla, gönüllülerimizle, eğitimcilerimizle bir araya geldik. Sema Hukuk ve Tahkim Derneği olarak bundan sonrada faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

Programa gönüllü olarak katılan Ordu İl Milli eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, "Özellikle Sema Hukuk Derneği'ndeki avukatlara ve projede gönüllü olarak bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bunun en güzel örneği bu çocukların ev ortamından alınarak bu güzel ortama getirilip güneşli havada bu etkinliği sağlanması çocukların birbirleri ile kaynaşması ve çocukların futbol oynaması, yemek yemesi yemek adabını birbirlerinden görerek öğrenmesi ve öğretmenlerinden bir şeyler öğrenmeleri hakikaten güzel bir çalışma olmuş, ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yemekleri yedikten sonra gönüllü resim öğretmenleri ve Selam Filmi oyuncuları çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak onları eğlendirdiler. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Fatsa Ünye Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title