Haberler

Piazza, Protokol ve Basını İftarda Buluşturdu

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kent protokolü ile yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ve muhabirlerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kent protokolü ile yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ve muhabirlerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Aynı sofrada bir ekmeği paylaşmanın mutluluğunun yaşandığı, birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, muhtaçlara yardım gibi insani duyguların daha derinden hissedildiği mübarek Ramazan Ayı'nda kent protokolü ile basın kuruluşlarının temsilciler iftar sofrasında buluştu.

Rahmeti ve bereketi bol bir ay olan, iyiliklerin çoğaldığı, kötülüklerin azaldığı, yoksullara yardım ellerinin uzatıldığı, yapılan hayırların diğer aylara nazaran kat kat sevaplarının daha fazla olduğu Ramazan Ayı nedeniyle Piazza'daki Sporyum Restaurant'ta gerçekleşen iftar yemeğinde, AVM yöneticileri tüm konukları kapıda karşılayarak, yakından ilgilendiler.

İftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, merkez Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkan Kamil Güler, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkan Veysel Polat, İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ahin Güneş, Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Şaban Kalafat ile kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ve muhabirleri katıldı.

Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde seyrettiği kentte, oruçlarını tutarak ibadetlerin en güzelini yerine getiren davetliler, iftarlarını okunan dualarla yaptılar. Nostaljik ve enstrümantal müzik eşliğinde iftarlarını açan konuklar, paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kentin sadece ekonomisine değil, sosyal yaşantısına da yeni bir soluk getiren Piazza AVM'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu mübarek ayda hep birlikte iftarlarımızı açtık, sohbet ettik. Piazza AVM yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ise, Piazza'nın her yaş grubundan bölge halkının çekim merkezi haline geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Açıldığı günden beri Piazza'da hep bir hareket ve bereket var. Buraya ailece gelmekten çok mutlu oluyoruz. Kentin en önemli yaşam alanlarından biri haline gelen Piazza'nın manevi ve milli değerlerimize verdiği önem de takdire değerdir. Piazza yöneticileri, bir çok özel günde ve bölgenin sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sunan etkinliklerde bizleri buraya davet ederek, bir araya getiriyor. Teşekkür ediyor ve devamını diliyoruz." - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title