Haberler

Özel Ege Turnuvasında Kırşehirli Bilardocular Derece Yaptı

Afyon’un Sandıklı İlçesinde düzenlenen “Özel Ege” bilardo turnuvasında Kırşehirli bilardocular derece yaptı.

Afyon'un Sandıklı İlçesinde düzenlenen "Özel Ege" bilardo turnuvasında Kırşehirli bilardocular derece yaptı.

Yarışmaya Kırşehir'den katılan 5 bilardocu'dan 2'si derece ile Kırşehir'e döndü.

Afyon'un Sandıklı İlçesinde gerçekleşen Özel Ege Bilardo turnuvasına Kırşehir'den Ferdi Aşıuroğlu, Ertuğrul Duydu, Bahri Gökhan Güler, Av. Şükrü Tuzcu, Salih Duydu, katılırken 58 sporcunun birincilik için yarıştığı özel turnuvada ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Yaşanan turnuvayı anlatan ve kendilerine destek veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırşehir Valisi Necati Şentürk'e teşekkür eden Arena Bilardo spor okulu işletmecisi Ferdi Aşıroğlu, "Kurulduğu günden beri sporun önemini vurgulamak ve gelecek için sporcu yetiştirmekle kendimizi görevli addediyoruz. Bizim için gençlerimizin beyin gelişimleri ile birlikte spor aktivitelerine verdiği önem de önemli" dedi.

Afyon'da yapılan turnuvada ikincilik ve üçüncülük aldıklarını söyleyen Aşıroğlu, "Beş bilardo sever ile gittiğimiz turnuvada Ertuğrul Duydu ikincilik alırken Ferdi Aşıroğlu üçüncülük aldı. Alanında uzman sporcuların katılım gösterdiği bir arenada olmanın heyecanı ve profesyonellerle bir arada olmak da bizim için önemli oldu. 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde 64 sporcunun katılacağı Türkiye geneli "Geleneksel Arena Neşet Ertaş" 3 bant bilardo turnuvasını düzenleyeceğiz. Bu turnuva Türkiye ile birlikte Kırşehir'de de bir ilki yaşatacak. Alanında uzman bilardocular Kırşehir'e gelerek gösteri yapacaklar. Yapılacak turnuvada STK'lardan da Kırşehir adına destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehir Sandıklı Ege Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title