Haberler

Oyuncu Anne Bozüyüklü Takipçileri ile Buluştu

Sosyal medyada yoğun takipçisi olan ve çocuk yetiştirirken annelere kılavuzluk edecek tavsiyelerin yer aldığı 5 kitabı bulunan Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Anneler Günü özel programı ile Metristepe Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Sosyal medyada yoğun takipçisi olan ve çocuk yetiştirirken annelere kılavuzluk edecek tavsiyelerin yer aldığı 5 kitabı bulunan Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Anneler Günü özel programı ile Metristepe Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Etkinliğe Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Devlet Sanatçısı Kınıklı çömlek ustası Salim Yaşar, Şermin Çarkacı'nın ailesi, çok sayıda anne ve anne adayı katıldı. Çocuklarla kaliteli zaman geçirmenin ipuçlarının verildiği seminer büyük beğeni topladı. Üç çocuk annesi Çarkacı, deneyimlerinden örnekler vererek katılımcılara bilgiler verdi. Ebeveynlerin çocukları ile doğru vakit geçirmesi ve gelişimlerine katkıda bulunması için önemli paylaşımlarda bulundu. Yaklaşık 1,5 saat süren seminerde her ebeveynin ihtiyaç duyacağı oldukça yararlı bilgiler anlatıldı.

Seminer sonunda sahneye gelerek kısa bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "Böylesine özel bir günde bu etkinlikte bizlerin misafiri olan Şermin Hanım'a çok teşekkür ediyorum ve başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Çiçek ve hediye takdiminin ardından Kınıklı Çömlek Ustası Salim Yaşar sahneye gelerek yaptığı Başkan Bakıcı'nın yağlı boya portresini kendisine hediye etti. Programın sonunda Şermin Çarkacı Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılan kitaplarını hayranları için imzaladı. Aynı zamanda Bozüyük Belediyesi tarafından anneler gününe özel hazırlanan magnet sabunlar dağıtıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Anneler Günü Kınıklı Bozüyük Yerel Haberler

title