Haberler

Ovakent, Ersen Kaşçalı'yı Gözyaşlarıyla Uğurladı

Güncelleme:

Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı'nın eski çalışanlarından Ersen Kaşçalı Fethiye'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoranı'nın eski çalışanlarından Ersen Kaşçalı (30) Fethiye'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Uzun süre Ahrandı Aile Restoran'da çalıştıktan sonra buradan ayrılıp, geçtiğimiz aylarda Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir otelde çalışmaya başlayan Ersen Kaşçalı, cumartesi sabaha karşı meydana geldiği öğrenilen trafik kazasında can verdi. Bulunduğu otomobilin direksiyon hakimiyetinin bir anlık kaybıyla takla atması sonucu can verdiği ifade edilen Ersen Kaşçalı'nın cenazesi Pazar günü memleketi Ödemiş'e bağlı Ovakent beldesinde toprağa verildi.

Daha önce Ovakent Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Konaklıspor, Beydağ Belediyespor ve Davutlar Belediyespor'da top koşturan ve çevresindeki büyük-küçük herkes tarafından çok sevilen Ersen Kaşçalı'nın genç yaşta yaşamını yitirmesi Ovakent'i yasa boğdu. Fanatik bir Göztepe taraftarı olduğu bilinen Kaşçalı'nın Pazar günü kılınan cenaze namazına çok sayıda Göztepe taraftarı katılım gösterdi.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel, Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar, ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez, belediye daire müdürleri, Ahrandı Restoran ve Çay Bahçesi başta olmak üzere belediye çalışanları, birlikte top koşturduğu takım arkadaşları da cenazeye katıldı.

Kaşçalı'nın tabutuna çok sevdiği Göztepe'nin formasının yanı sıra Göztepe atkıları ve Deniz Gezmiş'in portresinin de yer aldığı bir flama da serildi. Yüzlerce kişinin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Kaşçalı'nın cenazesi omuzlarda Cami Kebir Mahallesi'ndeki Ulu Cami'den belde girişindeki Ovakent Mezarlığı'na kadar taşındı. Kaşçalı burada dualar eşliğinde gözyaşları arasında defnedildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ovakent Fethiye Ödemiş Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title