Haberler

Ödemiş Çevre Kültür ve Turizm Birliği Kongresi Yapıldı

Ödemiş Çevre Kültür ve Turizm birliğinin olağan genel kurul toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

Ödemiş Çevre Kültür ve Turizm birliğinin olağan genel kurul toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Birlik ve Ödemiş belediye Başkanı Bekir Keskin başkanlık etti. Kongrede Divan Başkanlığına da Bekir Keskin, katip üyeliklere Hüseyin Kurt ve Melis Karhan seçildiler.

Gündem gereği birlik başkanı Bekir Keskin yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Birlik olarak köylerimizin ihtiyaçları olan çöp bidonu, dolmuş durağı, bank, oyun parkı grubu gibi ihtiyaçlar temin edilmekte. Mahalli idareler kanunu değişikliği söz konusu olduğunda önümüzdeki dönem birçok köy mahalle olacak bazı beldeler kalkacak. Biz bugün yine köylerimizin çeşitli ihtiyaç ve taleplerini yine karşılamaya devam ediyoruz."

2011 yılı faaliyet raporunun okunmasında başkanlığı Necati Tatlı yaptı ve oylamanın ardından tekrar görevi Başkan Keskin'e devretti. 2011 yılı kesin gelir gider hesapları okunduktan sonra oybirliği ile kabul edildi. 2012 yatırım programında çöp bidonu alımı, dolmuş durağı talepleri, bank ve oturma grupları, gibi ihtiyaçların temin edilmesi yer aldı. Birlik encümenine gizli oylama ile 6 üye seçimi yapıldı. Yapılan seçime 8 aday katıldı. Seçimde Erol Soyuer 93, Emin Davran 93, Halil Güler 84, Mustafa Kantar 75, Hasan Kadıoğlu 67, Talip Eker 54, Hasan Fırtına 51, Fikret Toktaş da 50 oy aldı. Oylama sonucunda Birlik encümenine Erol Soyuer, Emin Davran, Halil Güler, Mustafa Kantar, Hasan Kadıoğlu ve Talip Eker seçildiler.

Plan bütçe komisyonuna da Enver Yeşilyurt, Recep Ar, Erol Soyuer, Ünal Civa ve Mevlüt Topuz seçildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Kurt Bekir Keskin Halil Güler Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title