Haberler

Ödemiş Çevre Kültür Birliği Köylerin İhtiyaçlarını Giderecek

Ödemiş Çevre Kültür ve Turizm Birliği Encümen Toplantısı, 3 Ağustos Cuma günü Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası'nda yapıldı.

Ödemiş Çevre Kültür ve Turizm Birliği Encümen Toplantısı, 3 Ağustos Cuma günü Ödemiş Belediyesi Hizmet Binası'nda yapıldı. Birlik Başkanı Bekir Keskin'in başkanlığında yapılan toplantıya, encümen üyelerinden il genel meclis üyesi Erol Soyer, Konaklı Belediye Başkanı Mustafa Kantar, Mursallı Köy Muhtarı Hasan Kadıoğlu ve Yeniköy Muhtarı Talip Eker katıldı.

Birlik bütçesi çerçevesinde gelen talepleri değerlendiren encümen üyeleri, Kemer, Bucak, Bülbüller, Üzümlü, Çamyayla, Dereuzunyer, Beyazıtlar, Yolüstü, Mursallı köyleri ile Kayaköy beldelerinin ihtiyacı olan 41 adet çöp bidonu, bir adet dolmuş durağı, iki adet piknik masası, bir adet el arabası, 10 adet oturma bankı, 150 torba çimento, 13 torba kalekim ve 60 m² fayans taleplerinin satın alınmasına karar verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Keskin Mursallı Konaklı Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title