Haberler

Ödemiş Belediyesi, Çocuklara Bin Çift Ayakkabı Dağıttı

Ödemiş Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle köy okullarında eğitim gören öğrencilere ayakkabı dağıtıldı.

Ödemiş Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle köy okullarında eğitim gören öğrencilere ayakkabı dağıtıldı.

Eğitime katkı çalışmaları kapsamında ilçe merkezi ve köylerdeki okulların talepleri doğrultusunda yardımda bulunan beledi, bayram nedeniyle bin öğrenciye spor ayakkabısı hediye etti.

Ödemiş merkez, belde ve köylerinde eğitim gören öğrencilerin, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edildiği bildirildi.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, ilçeye bağlı Ovakent beldesi belediye başkanı Ali Demirel ve Konaklı beldesi belediye başkanı Mustafa Kantar ile birlikte Balabanlı, Bozcayaka, Konaklı, Ovakent ve Bademli'de bulunan okulları ziyaret ederek, öğrencilerin hem bayramlarını kutladı, hem de hediyeleri dağıttı.

Belediye Başkanı Bekir Keskin'i çiçeklerle karşılayan öğrenciler, okul bahçelerinin düzenlenmesinde ve basketbol sahası yapılmasındaki katkılarından Ödemiş Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Öğrencilerin bayramını kutlayan Başkan Keskin, "Yeni Büyükşehir yasasıyla 9 belde ve 74 köy Ödemiş Belediyesi'ne bağlanacak ve Ödemiş Belediyesi'nin hizmet alanı genişleyecektir. Sizler de Ödemiş'in birer parçasısınız. Kent merkezine yapılan hizmetler, köylerde de yapılacak. İlkemiz; kent-köy kardeşliğidir. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz ve sizlerin taleplerini değerlendireceğiz. Geleceğimiz sizlersiniz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bekir Keskin 23 Nisan Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title