Haberler

Nizip'te Mahalle Buluşmaları Toplantısı

Nizip Kaymakamlığı tarafından organize edilen, "Mahalle Buluşmaları" toplantısının 13'üncüsü Yeşilevler Mahallesi'nde yapıldı.

Nizip Kaymakamlığı tarafından organize edilen, "Mahalle Buluşmaları" toplantısının 13'üncüsü Yeşilevler Mahallesi'nde yapıldı.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz Başkanlığında Yeşilevler Mahallesi Taziye Evi'nde gerçekleşen ve tüm daire amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlar, çeşitli konulardaki görüş, öneri, dilek ve beklentilerini dile getirdi. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Yaşar Karadeniz, üç haftada bir farklı mahallerde vatandaşlar ile bir araya geldiklerini belirterek amaçlarının hem vatandaşı ziyaret etmek hem de sorun ve önerileri yerinde tartışmak olduğunu ifade etti.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise, yapılan toplantılar sayesinde mahalle sakinleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, Yeşilevler Mahallesi sakinlerine söz verdiği taziye evi, çocuk parkı, asfalt çalışması, cami, içme suyu, köprü ve yol gibi çalışmaları anlatarak söz verilen çalışmaların tamamının yerine getirdiklerini söyledi.

Toplantıya Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Müftü Dr. Mustafa Genç, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Ertekinoğlu, TEDAŞ Müdürü Yavuz Balki, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Fevzi Balcı, Yeşilevler Mahalle Muhtarı Mehmet Kırgız ve mahalle sakinleri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Karadeniz Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title