Haberler

Nazilli Uyumu Sağladı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor 'da yeni transferler kadroya uyum sağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor 'da yeni transferler kadroya uyum sağladı. Devre arasında

Akhisar Belediyespor'dan Mert Kaytankaş, Kayseri Erciyesspor'dan ise Kemal Okyay gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Cüneyt Biçer, tüm transferlerin takıma adapte olmaya başladığını ifade etti.

Akhisar Belediyespor'dan transfer ettikleri Mert'in takımda ağabeylik görevini üstlendiğini ifade eden Nazilli Belediyespor teknik direktörü Cüneyt Biçer, "Devre arasında transfer döneminde ince eleyip sık dokuyarak transfer yaptık. Genç oyuncuların yanına Mert ve Kemal gibi oyuncuları monte ettik. Her iki oyuncu da takıma uyum sağladı. Takımdaki arkadaşlık ortamını iyi olması bu uyum sürecine katkı sağladı" dedi.

Ligin ilk iki karşılaşmasında aldıkları galibiyetlerle zirveye yaklaştıklarını ifade eden Biçer, sezon sonuna kadar yarışı sürdüreceklerini belirtti.

Öte yandan, siyah-beyazlı ekip, Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akhisar Belediyespor Mert Kaytankaş Cüneyt Biçer Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title