Haberler

Müsiad'dan Türkiye Gazetesine Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Malatya'daki son güncel olayları paylaşmak amacıyla MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge...

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Malatya'daki son güncel olayları paylaşmak amacıyla MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Müdürü Celal Koyuncu, ziyaretleri dolayısıyla MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak kabul ettiğim ve çok da değer verdiğim, var olan misyonlarına uygun vizyonlar çizdiğini gördüğüm MÜSİAD'ımızın Malatya'daki yöneticileriyle beraberiz. İnşallah ülkemize çizdikleri vizyona devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Bu memleketin hizmete ihtiyacı var. Bu ihtiyacı gideren herkes bizim başımızın tacıdır" dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, MÜSİAD olarak diyaloglara büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Genel merkezimizle birlikte bütün kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. ve bu diyalogların sonucunda da belli kanaatlere varıp, bu kanaatlerimizi raporlaştırıyoruz. Bu raporları da kamuoyu ile paylaşıyoruz" diye konuştu.

Balin, medya ve haber ajanslarının dünyada önemli bir yere sahip olduğuna da dikkat çekerek, "Ben medyanın, haber ajanslarının dünyada çok önem kazandığı düşüncesindeyim. Siyaset ve dünyayı yönetmekte, sizin gibi kurumların üzerinden geçiyor. Ben hem İhlas Haber Ajansı hem de Türkiye Gazetesi olarak kendi misyonunuz ve çizginizden vazgeçmediniz. Aynı çizgide devam ediyorsunuz. Ben ülkemize ve dünyaya sağlamış olduğunuz bu faydadan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazetesi Celal Koyuncu Mehmet Balin Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title