Haberler

Üsküdar Belediyesi'nin Medipol Hastanesi'nin inşaatını durdurduğu iddiaları asılsız çıktı

Güncelleme:

Üsküdar Belediyesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından imar planları iptal edilen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kurucusu olduğu Medipol Hastanesi'nin inşaatının durdurulduğu iddiaları asılsız çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Medipol Sağlık Grubu, "İddialar mesnetsizdir" ifadelerine yer verdi.

İddialara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) imar planlarını amacına uygun kullanılmadığı gerekçesiyle iptal ettiği ve arazisi plansız kalan Medipol Hastanesi'nin inşaatı, yapılan kontrol ve incelemenin ardından Üsküdar Belediyesi tarafından durduruldu. Bilirkişi raporunda arsanın 1994'te ortaokul alanı olarak kullanılmak üzere Maliye Hazinesi'ne bağışlandığı ancak amacına uygun kullanılmadığı ve otoparka dönüştürüldü.

İDDİALAR YALANLANDI

Medipol Sağlık Grubu, bazı basın yayın organlarında yayımlanan; Üsküdar Belediyesi'nin Medipol Hastanesi inşaatını durdurduğu yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Açıklamada, "Habere konu alanda yer alan taşınmazda İstanbul Teknik Üniversitesi'nce hazırlanan ve Üsküdar Belediyesi'nce onaylanan statik projeye göre ve Üsküdar Belediye Başkanlığı'nın 17.08.2023 tarihli Güçlendirme İzin Belgesi'ne dayanılarak depreme karşı güçlendirme çalışması yapılmaktadır. Hukuki ve cezai her türlü yasal yollara başvurulacaktır" ifadelerine yer verildi.

"İNŞAAT FAALİYETİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Medipol Sağlık Grubu, "Anılan yerde bunun dışında hiçbir inşaat faaliyeti söz konusu değildir. Üsküdar Belediyesi'nce inşaatın durdurulduğu yönündeki haberlerdeki iddialar mesnetsiz ve maksatlıdır. Bu yayımlara karşı hukuki ve cezai her türlü yasal yollara başvurulacaktır." açıklamasında bulundu.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar Belediyesi Fahrettin Koca Sağlık Bakanı İstanbul Üsküdar Hakim Yargı 3.Sayfa Politika Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500

Yorumlar (46)

Sebastian Szymanski:

Geri verin araziyi. En doğru karar bu olur.

460
33
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

hakimin tayini çıkmış karar aşamasında alla alla,bakanların içinde en masum tipli buydu şaşırdımmı tabiki şaşırmadım.hesbını verecek yer belli.

337
38
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Pandemi döneminde bir parladı sonra sisteme ayak uydurdu, şirket müdürü gibi patron ne derse onu yaptı yani Reis'i ne derse otur otur, kalk kalk, adam bu sayede Market zincirleri gibi Özel Hastane zincirleri yaptı kendine. Neredeyde İstanbul'da her ilçe'de bir hastanesi var Sağlık Bakanı'nın. Bu sistem devam ettiği sürece bu ve bunun gibiler bitmez.

yanıt165
yanıt23
Sami İşgören:

bu hastaneyi tek başına buna yedirmezler,arkasındakı ortak ağababa kim acaba ben tahmin ediyorum ama yazarsam yayınlamazlar:)

yanıt59
yanıt5
Nuri Aga:

Sami işim sen yaz da onlar yayınlamasınlar kardeşimmm

yanıt3
yanıt4
mehmet:

yönetimde olan kişilerin. kesinlikle ticaretle ilişiği olmamalı. ya halkı yönet. yada ticaretine devam et.

314
18
yanıtYanıtla
Hsn:

Ticaret falan yapmayacak Yani işsiz birisi mi bakan olsun ya da fabrikadamı çalışmalı bakan olabilmek için?

yanıt38
yanıt165
ayten sağdıç:

HAN bakanlıktan aldıgı para neyine yetmiyor? senden benden yüksek maaşları korkma

yanıt90
yanıt15
Mustafa Yörükoglu:

Türkiye de mi?

yanıt14
yanıt3
Ağa Aytaş:

Çam sakura da 2025 yılına randevüm var acaba bakanın hastanesi ne gidersek git yarın gel dermi Allah hesap sorsun kuldan beklentimiz yok memleket i soğana çevirdiler soğan bile lüks.

186
47
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title