Haberler

Milletvekili Akdağ, Oltu'da İncelemelerde Bulundu

Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Oltu'da ziyaretlerde bulundu.Prof.Dr.Recep Akdağ ve Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve beraberindekiler Şenkaya ve Olur ilçelerini ziyaretlerinin ardından geldiği Oltu'da adeta bakan...

Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Oltu'da ziyaretlerde bulundu.

Prof.Dr. Recep Akdağ ve Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve beraberindekiler Şenkaya ve Olur ilçelerini ziyaretlerinin ardından geldiği Oltu'da adeta bakan gibi karşılandı. Oltu Belediyesi önünde Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve partililer tarafından karşılanan Akdağ, ilk ziyaretini belediyeye yaptı.

Makamında ağırladığı Akdağ ve beraberindekilere 'hoşgeldiniz' diyen Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Sağlık Bakanı olduğu dönemde tüm ilçe halkı tarafından büyük sevgi gören Akdağ'ın her daim güzel hizmetlere imza atmış bir Sağlık Bakanı olarak hatırlanacağını söyledi.

Bakanlık görevi sonrası milletvekili olarak ilk kez bölgeye ziyarette bulunan Akdağ ise, "Doğrusu gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh ve sevgi ile karşılandık. 11 yıl boyunca siyaseti bir hizmet aracı olarak kullanmaya çalıştık. Bu sevgi yaptığımız hizmetlerini bir karşılığıdır. Geçmişte siyaset yapıp siyaset sahnesinden silinen nice siyasetçiyi hepimiz biliyoruz. Partimizin bu ilk 10 yıllık süreçte ülkemize ciddi hizmetleri olmuşken ikinci 10 yılında dolu dolu geçerek büyük bir kalkınma gerçekleştireceğine inanıyoruz." dedi.

Belediyedeki ziyaretinin ardından Oltu Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Merkezi binasının açılışını yapan eski bakan Recep Akdağ, İbrahim Şimşek'ten merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Akdağ, Ak Parti Oltu ilçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle görüştü. Recep Akdağ ve beraberindekilere teşkilat olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler veren Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Demir, ilçe teşkilatının 2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarının sürdüğünü, belediye başkanı ve partililerle birlikte köy ziyaretlerine çıktıklarını söyledi.

25 Mart 2013 tarihinde ilçe teşkilatının kendi binasına taşınacağını müjdeleyen Başkan Fuat Demir, Akdağ ve beraberindekileri partinin yeni binasının açılış törenine davet etti.

Eski Bakan Akdağ ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Karşılıklı sohbetlerin yaşandığı ortamda mesleki ve sivil toplum temsilcileri tarafından vatandaş ve esnafın dile getirilen sıkıntılarını dinledi.

Öte yandan yöre ilçelerini ziyaretinde eski Bakan Akdağ'a, İl Başkanı Murat Kılıç'ın yanı sıra Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu ve Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt eşlik etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Erzurum Akdağ Oltu Yerel Haberler

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title