Haberler

Milletvekili Adaylarından Anlamlı Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, ilk ziyaretlerini Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptı.

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, ilk ziyaretlerini Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yaptı.

AK Parti Bartın Milletvekili adaylarına İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve bazı teşkilat mensuplarının eşlik etti. AK Parti heyeti Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok ve dernek yöneticileri ile bir araya gelerek Kurban Bayramlarını tebrik etti.

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç ziyarette yaptığı açıklamada son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınadıklarını, Türkiye'de artan terör saldırılarının amacına ulaşmayacağını ifade ederek "Terörün amacı Türkiye'nin huzurunu ve istikrarını bozmak, büyümesini engellemektir. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Terörün dini, ırkı, milliyeti yoktur. Hain saldırıları yapanlar ve teröre destek olanlar şunu net bir şekilde bilmelidir ki, bu tür saldırılar halkımızın direncini ve birlikteliğini bozamayacaktır. Tam tersi arttıracaktır. Terörle mücadele, terör örgütleri bitene kadar büyük bir kararlılıkla devam edecektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve milletimize sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Her bir şehidimizin ailesinin acısını paylaşıyoruz. Millet olarak yüreğimizin dağlandığı bir süreci yaşıyoruz. Biz bu coğrafyada hep zorlukları aşarak var olduk. Devlet olarak terörle mücadelemiz sürecek. Hainler, kötü emellerine asla ulaşamayacak. Haksız yere kan dökenler, karşılığını bulacak. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve hükümetimizin bu konudaki net tavrı vardır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" dedi.

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Ekrem Altunok ise ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek "Son günlerde ülkemizde artan terör olaylarında askerimiz şehit düştü. Bizler terörü ve destekçilerini şiddetle kınıyoruz" ifadesini kullanarak AK Parti Bartın Milletvekili adayları Tunç ve Bensiz'e başarılar diledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Ak Parti Türkiye Bartın Yerel Haberler

title