Haberler

MHP Simav'dan Dört Başkanla Yola Devam Kararı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Kütahya'nın Simav ilçesinde yerel seçimlerde yola devam kararı aldığı mevcut 4 belediye başkanı çalışmalarını hızlandırdı.30 Marttaki yerel seçimlere 5 belde ile ilçe merkezi Simav'da iddialı hazırlandıklarını...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Kütahya'nın Simav ilçesinde yerel seçimlerde yola devam kararı aldığı mevcut 4 belediye başkanı çalışmalarını hızlandırdı.

30 Marttaki yerel seçimlere 5 belde ile ilçe merkezi Simav'da iddialı hazırlandıklarını ifade eden MHP Simav İlçe Başkanı Halil İbrahim Kazcıoğlu, 5 beldeden Çitgöl hariç 4'ünde mevcut belediye başkanlarıyla yola devam kararı aldıklarını, ilçenin en büyük beldesi Çitgöl ile Simav ilçe merkezi adayının da önümüzdeki günlerde Genel Merkez tarafından açıklanacağını bildirdi.

Adaylıkları kesinleşen Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, Güney Belediye Başkanı Mustafa Çavdar, Öreyler Belediye Başkanı Özden Akçay ile Akdağ Belediye Başkanı Süleyman Örtmen, 30 Marttaki yerel seçimlerde halkın teveccühü ile yeniden seçilerek hizmetlerine kaldıkları yerden devam etmek istediklerini bildirdi.

Belediye Başkanlığı için adaylıklarının 30 Eylül'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara'da düzenlenen toplantıda açıklandığını ifade eden Öreğler Belediye Başkanı Özden Akçay, "MHP'li Belediye Başkanı arkadaşlarımızla sürekli bir araya gelerek birbirlerimize proje desteği sağlıyoruz. Geçmiş 4,5 yıllık dönemde kısıtlı imkanlara rağmen ürettiğimiz çeşitli projelerle MHPli Belediyeler olarak beldelerimizi yaşanabilir bir kent düzeyine getirdik. Yeni dönemde seçmenlerimizin karşısına yeni projelerle çıkarak hem beldelerimizin hem de vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Biz birbirimize kenetlendik. Şimdi gözler ilçemizin en büyük beldesi olan Çitgöl ile Simav ilçe merkezimizin adayına çevrildi. Çitgöl'ün yanı sıra ilçe merkezimizde de ipi gögüsleyerek Simav'ın surlarına MHP'nin bayrağını dikmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Çitgöl Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title