Haberler

Meryem Filminin Galası Akşehir'de

Mommo-Kızkardeşim filminin ödüllü yönetmeni Atalay Taşdiken'in yeni filmi 'Meryem' 20 Eylül 2013 tarihinde vizyona girecek.

Mommo-Kızkardeşim filminin ödüllü yönetmeni Atalay Taşdiken'in yeni filmi 'Meryem' 20 Eylül 2013 tarihinde vizyona girecek. Zeynep Çamcı, İsmail Hacıoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Zerrin Sümer, Mehmet Usta, Gafur Uzuner'in rol aldığı filmin müziklerini ise Harry Potter", "One Day" ve "Bel Ami" gibi dünya çapında ses getiren filmlerde besteci ve aranjör olarak görev alan Youki Yamamoto yaptı.

Çekimlerinin büyük bir kısmı Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen filmin galası, 12 Eylül 2013 tarihinde İstanbul'da yapılacak. İkinci gala ise 18 Eylül 2013 Çarşamba günü Akşehir'de gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, "Ünlü yönetmen Atalay Taşdiken tarafından çekimlerinin büyük bir kısmı şehrimizde gerçekleştirilen Meryem filmi; 20 Eylül tarihinde izleyiciyle buluşacak. Film 18 Eylül'de Akşehir'de bir gala yapacak. Bu galaya filmin yönetmeni Atalay Taşdiken'in yanı sıra oyuncular Zeynep Çamcı, Gafur Uzuner, Mehmet Usta, Derviş Deniz de katılacak. Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek galadan sonra film tüm Türkiye'de vizyona girecek. Akşehir'imizde çekimleri gerçekleştirilen ve tanıtımımıza büyük katkı sağlayacak olan bu film sayesinde şehrimizin doğal ve tarihi güzellikleri herkes tarafından bir kez daha görülecek" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atalay Taşdiken zeynep çamcı Akşehir Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title