Haberler

Marmaris Belediyesi ekipleri kolları sıvadı

Güncelleme:

Marmaris Belediyesi ekipleri çok amaçlı salonlar ve halı sahalar için kolları sıvadı.

Marmaris Belediyesi ekipleri çok amaçlı salonlar ve halı sahalar için kolları sıvadı.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Selimiye ve Turunç mahallelerinde, vatandaşların düğün, nişan gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak olan çok amaçlı salonlar için çalışmalar başladı. Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dikkate alan Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü her iki mahallede de çok amaçlı salon yapımına başladı. Çok amaçlı salonların, özel gün yemeklerinin yapılmasına olanak sağlayan mutfağının da olacağı belirtildi. Turunç Mahallesi'nde düğün salonunun yanında yer alan çocuk parkı olarak bulunan alan da Park ve Bahçeler ekipleri tarafından revize edilecek.

Öte yandan ekipler halı sahasız mahalle kalmasın diyerek yine Selimiye, Turunç ve Çamlı mahallelerinde de halı saha yapımına başladı. Söz konusu mahallelerde gençlerin sportif faaliyetleri daha modern bir ortamda gerçekleştirmesi sağlanacak.

Çalışmaların mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Bazı mahallelerimize halı saha kazandırırken, bazılarına ise çok amaçlı salon yapıyoruz. Mahallelerimizin eksiklerini teker teker tespit edip hayata geçirmek için projelendiriyoruz. Buralardaki çalışmalar tamamlandığında yenileri için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Marmaris Selimiye Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title