Haberler

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Türkiye Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren Malatya milletvekilli Mustafa Türkiye Gazetesi’ni ziyaret etti.

Seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren Malatya milletvekilli Mustafa Türkiye Gazetesi'ni ziyaret etti. .

Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmasın da seçim süresince İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Türkiye Gazetesi'nin Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu'yu ziyaret etti. Tarafsız yayınları nedeniyle Türkiye Gazetesi ve İHA'ya da teşekkür Şahin, "Son beş ay içinde iki seçim yaşadık, 1 Kasım seçimleri tekrar bir seçim gibi oldu. Bunu biz arzu etmedik, özelikle 7 Haziran seçim sonuçların bize verilen mesajı çok iyi algıladık. Biz 7 Haziran seçimlerinde millette küsmedik, sandığa küsmedik demokratik usullere sitem etmedik. Elbette orada verilen mesajları aldık. O gün milletimizin bizde yüzde onluk bir payı geri alma noktasında da biz bundan da bir hayır vardır deyip, sonuçları olarak her ne kadar şer olarak gözükmüş olsa bile, şer dede hayır çıkacağı muhakkaktır. Bizde bu şerde bir hayrın çıkması için o günün çıkmış olduğu sonuçlar üzerinde, kimseye sitem etmeden, kimseyi aşağılanmadan milletin bize bu bakış açısından dolayı bir kırılganlık yaşamadan, bu sureci nasıl yönetebiliriz düşüncesiyle sahada yaptığımız çalışmalar, 1 Kasımı hazırlıklarının daha iyi bir şekilde oluşması için elimizde gelen cabayı sahaya yansıttık. 1 Kasım seçimleri itibariye bize yüklenen sorumluluğunun farkındayız ve bunun bilici içerisinde hareket ettik"dedi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, ziyaretlerin dolayı Mustafa Şahin'e teşekkür etti. Şahin'e başarı da dileyen Koyuncu, "Peş peşe iki seçim geçirdik, tabi milletimiz ferasetinin bir kez daha güçlü olduğunu millet olarak gördük, 7 Haziran'da milletimiz bir ikaz yaptı ve çok yerinde de bir ikaz oldu. Siyasilerimizin sık sık ifade ettikleri 2013 hedefleri var. 2023"ün kısa tarifi Lozan'ın elimizi kolumuzu bağlayan kararların son bulduğu tarihtir. Bu nedenle ülkenin güçlü bir hükumete ihtiyacı vardı" diyerek konuştu - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Türkiye Gazetesi Celal Koyuncu Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title