Haberler

Türkiye Gazetesinden Malatya İl Müftüsü Çimen'e Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Koyuncu ve yardımcısı Geleri, Malatya İl Müftülüğüne atanan Çimen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, medyanın birleştirici olması gerektiğini belirtti.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ve Yardımcısı Enver Geleri, Malatya İl Müftülüğü'ne atanan Ümit Çimen'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Müftü Çimen, Eskişehir, Çorum, Kütahya ve İzmir'de görev yaptığını, son olarak da İstanbul Kartal Müftülüğü görevini yaparken Malatya'ya atandığını ifade ederek,"Malatya'ya tayin olduktan sonra sağ olsunlar Malatyalı kardeşlerimiz ziyaret ediyorlar, hoş geldin diyorlar. Malatya'da hayırlı güzel hizmetler üretmek için çaba göstereceğiz. Basın organlarının ülkemizin barışı, birliği ve dirliği yönünde katkı sağlamalarını bekliyoruz. Hayırlı hizmetler yapmayı, Cenab-ı Mevlamız bize nasip etsin inşallah" diyerek, medya, basın organlarının önemli görev ifa ettiklerini, medyanın birleştirici yayınlar yapmasından yana olduklarını kaydetti.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ise, "Müftülük, hepimizin ortak paydasıdır. Burada, çıkar ilişkisi olmaz, siyaset olmaz, burada ülke ve millet menfaatine işler olur. Bu açıdan bizim de önemsediğimiz kurumlardan birisidir. Müftülük'ü korumak ve kollamak birinci vazifemizdir. Yeni müftümüzün de kendisinden önceki hocalarımız gibi güzel hizmetler yapacağına inanıyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum, tekrar Malatya'mıza hoş geldiniz diyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazetesi Celal Koyuncu Malatya Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title