Haberler

İbrahim öğretmeni okulda vurarak öldürmüştü! Cinayet anının görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan, okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisinin silahlı saldırısıyla katledilmişti. Okulda işlenen o vahşetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisede müdür olarak görev yapan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, okuldan atılan öğrenci tarafından vurularak öldürüldü. 17 yaşındaki Irak uyruklu Y.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Oktugan'ın, yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahlı saldırıya uğradığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

CİNAYETİ PLANLI ŞEKİLDE İŞLEMİŞ

Savcılığın sevk yazısında, Y.K. ile maktul arasında Aralık 2023'te yaşanan tartışma sonrası husumet oluştuğunun anlaşıldığı belirtildi. Bu tartışmanın ardından Y.K'nin ruhi sükunete ulaşmasına rağmen öldürme eylemini planladığı şekilde gerçekleştirdiği aktarılan yazıda, şüphelinin henüz ele geçirilemeyen tabancayla maktulü iki el hayati bölgesinden vurduğu kaydedildi.

Sevk yazısında, Y.K'nin üzerine atılı suçlamaları kabul ettiği aktarılarak, "kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanmasına karar verilmesi talep edildi. Zanlı, hakimlikteki işlemlerinin ardından üzerine atılı suçtan tutuklandı.

"AMACIM DÖVMEKTİ" DEDİ, ODAYA GİRER GİRMEZ VURDU

İfadesinde, okula geldiğinde hızlıca müdürün odasına gittiğini belirten Y.K, "Masada oturuyordu, beni görünce ayağa kalktı. Amacım ayaklarından vurmaktı ama bir anda kolunu havaya kaldırınca bana vuracağını düşünerek koluna doğru ateş ettim. İki mermim vardı, ikisi de karnına geldi. Bana saldıracağını düşünerek ateş ettim. Sonrasında hızlıca odadan çıkıp geldiğim kapıya yöneldim ve silahı yere doğru tutarak 'Peşimden gelmeyin.' dedim. Amacım öldürmek değildi, dövmekti. Eve geçtim ve börek götürdüm. Üzerimi değiştirdim. Bir süre sonra da silahı ve telefonumu Alibeyköy Barajı'na attım." dedi.

SANİYELER İÇERİSİNDE VURUP KAÇTI

Okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yabancı uyruklu saldırganın koşarak odaya girdiği ve saniyeler içerisinde tekrar koşarak çıktığı görüldü. Olayın hemen ardından ise İbrahim Oktugan'ın kanlar içerisinde dışarı çıkarak yere yığıldığı, silah sesi duyan öğrenci ve öğretmenlerin Oktugan'ın başında toplandıkları görüntülerde yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Salih Söğüt - 3.Sayfa

İstanbul Adliyesi Güvenlik Kamerası Eyüpsultan İstanbul Çağlayan Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (10)

JokerAllame:

İçerde de amacımız sevmekti kazayla oldu haberini alırız inşallah

402
107
yanıtYanıtla
Neslihan Öztürk:

Bunların hepsini toplayıp ülkesine geri göndereceksin. Oralarda böyle rahat rahat takılamadıkları için savaş bahaneleri ile geliyorlar. Silah tutup ateş etmeyi, bıçak tutup delik deşik etmeyi biliyorlarsa, ülkeleri için gayette savaşabilirler. Bunlar din kardeşi falan değil.

301
73
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Türkiye uyan Nankörleri bezleme yok

285
82
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Bir Türk'ün kanını akıtanın canı derhal alınmalı

191
60
yanıtYanıtla
hasan:

İdam şart

201
15
yanıtYanıtla
Mustafa Hoca:

Demekki türkiyede her isteyen rahatlıkla silah buluyor yerli olsun sığınmacı olsun fark etmiyor insan hayatı çook ucuzmuş.muallime öğretmene sevgi saygı nerden nereye gelmiş.demografik yapının bozulmasıyla inşallah dahada kötüye gitmez.

156
51
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Yalan ifadenin delili sıkıp çıkması saniyeler sürüyor. Kendine el kaldırmış mış hikaye yazmış.

86
30
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

ergenler çok tehlikeli sonra bkunu görüyor

67
2
yanıtYanıtla
hic33:

Sadece bu Irak asıllı çocuk üzerinden değil, genel tabloya bakıldığında, bu göçmen politikasının, birilerinin Türkiye'deki Muhafazakar, Mütedeyyin, Milleyetçi nüfus ile Seküler, Ulusalcı, Kemalist, Solcu, ve dahi Kürt nüfusunu nicel ve niteliksel yönden bir dengeleme projesi olduğu görülür.

51
17
yanıtYanıtla
TC Abdullah Güneş:

bu silahı nasıl almış 10 bin lirayı nasıl bulmuş anası babası sormamismi on bin lirayı napican diye on sekiz yaşından ufaklara sigara sayilamazken bu silahı nasıl bulmuş.silahi satan hiç mi supelenmemis

49
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title