Haberler

Linet Adanalıları Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Linet, ünlü Oryantal Didem'le sahne aldığı Adana'da, yeni albümü Yorum Farkı 2'de yer alan parçaları ilk kez seslendirerek sevenleriyle buluşturdu.

Fantezi müziğin güçlü sesi Linet, ünlü oryantal Didem'le sahne aldığı Adana'da, yeni albümü Yorum Farkı 2'de yer alan parçaları ilk kez seslendirerek sevenleriyle buluşturdu.

Ajans Bilge, ünlü sanatçı Linet ve oryantal Didem'i, Anemon Otel sahnesinde hayranlarıyla bir araya getirdi. Yeni albümü 'Yorum Farkı 2'de yer alan şarkılarını ilk kez Adana'daki hayranlarına seslendiren Linet, 'İsyan' şarkısıyla büyük alkış aldı. Duygusal ve eğlenceli şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Linet'e, kıvrak dansıyla Oryantal Didem eşlik etti.

Fantezi ve arabesk parçalarla kendinden geçen dinleyiciler, her şarkısında Linet'e eşlik edip sıcak anlar yaşadı. Linet'in eğlenceli parçalarıyla zaman zaman yerinde duramayan hayranları, duygusal parçalarda ise dans etti.

Konsere ilginin çok yoğun olduğunu belirten Ajans Bilge'nin sahipleri Serap Tatlı ve Bilge Canbaz, Adana'da yaşayan tüm elit insanların bu konserde buluştuğunu kaydetti. Linet'le çalışmanın ayrı bir heyecan ve gurur verici olduğunu belirten Serap Tatlı, konserde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Didem'i 'Dansın kraliçesi' olarak tanımlayan Bilge Canbaz ise Didem'in mütevazı kişiliğiyle dikkat çektiğini belirterek, daha önce Bülent Ersoy konserinde Didem'le çalıştıklarını ve güzel kişiliği nedeniyle bundan sonra kentteki oryantal gerektiren organizasyonlarda Didem'le çalışacaklarını vurguladı.

Canbaz, bir Adana geleneği olarak, organizasyonlarına katılan tüm sanatçılara ikram ettikleri gibi Linet'e de Adana Kebabı yedirdiklerini kaydetti.

ROBER HATEMO GELİYOR

Geleceğe yönelik organizasyonlarından bahseden Serap Tatlı ve Bilge Canbaz, sahne performansıyla yoğun ilgi gören Rober Hatemo'yu mayıs ayında ağırlayacaklarını ve ünlü sanatçının yeni albümünden parçaları ilk kez bu konserde seslendireceğini belirtti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rober Hatemo Linet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title