Haberler

Çubuk'ta Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çubuk ilçesinde yol genişletme çalışmaları ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, "Biz göreve geldiğimiz günden bu tarafa çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Tek amacımız ilçemizi hak ettiği hizmete kavuşturmak ve kuzeyin parlayan yıldızı yapmaktır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi tarafından ilçede alt yapı ve yol bakımından devrim niteliğinde çalışmalar yapıldığını hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede alt yapısı tamamlanan bulvar, cadde, sokaklarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Başkan Özden yaptığı açıklamada, Yavuz Selim Mahallesi'nde yapılan genişletme çalışmalarının ardından Atatürk ila Barbaros Mahalleri'nde bulunan Kurbantepe ve Karagöl Caddeleri ile Adnan Menderes Bulvarı'nda da yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirtti.

Tek hedeflerinin ilçelerine ve ilçe halkına hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Özden, ilçe genelinde iki ayda 31 bin 660 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içerisinde yürüttüğümüz yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk Mahallemizde Alparslan Türkeş, Mevlana Sokak, Barbaros Mahallemizde Karagöl Caddesi ve Yavuz Selim Mahallemizde ise TOKİ Yolu ve Kıymetoğlu Caddeleri ile bu caddelere bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Ayrıca Adnan Menderes Bulvarında ise çalışmalarımız devam ediyor. Çalışma yapılan bölgelerdeki yollarımız mevcut imar planına uygun hale getirildi. Yaklaşık 2 ayda 11bin 200 metre yol asfaltlandı. Asfalt sezonun başlamasıyla birlikte yaklaşık 9 ayda ilçemizde toplam 44 bin 700 metre yol asfaltlanarak ilçe halkımızın hizmetine sunuldu. Bu çalışmalar esnasında ekiplerimiz tarafından 52 bin 410 metreküp hafriyat alımı yapılırken, 77 bin 355 metreküp stabilize serimi gerçekleştirildi. Ayrıca ilçe genelinde 13 bin 447 metreküp mekanik malzeme serimi, 31 bin 404 metreküp asfalt kırığı serimi, 2 bin 580 metre ham yol açımı, 424 bin 350 metre reglaj yapımı, 3 bin 730 metre bordür taşı yapımı ve 3 bin 280 metre de kaldırım beton yapımı yapılmıştır. İlçeme ve ilçe halkıma hizmet etmek için başladığımız bu kutlu yürüyüşte, ekibim ve tüm belediye çalışanlarıyla birlikte gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar esnasında ilçe esnafımıza ve vatandaşlarımıza da sabırlarından dolayı teşekkür ederim."

Özellikle terminal alanında yapılan çalışma ile Mevlana Sokak ile Alparslan Türkeş Caddesi'nin birbirine bağlanmasının ilçe merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltacağını kaydeden Başkan Özden, "Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir kentte yaşamlarını devam ettirmeleri için inşallah bundan sonrada hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. İlçemize her türlü destek ve katkı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e ve ekibine de ilçem adına teşekkür ederim" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alparslan Türkeş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title