Haberler

Kutlukent Belediye Kültür Merkezi'ne Konserli Açılış

Samsun'un Tekkeköy İlçesine Bağlı Kutlukent Belediyesi Tarafından 1.5 Milyon YTL'ye Yaptırılan Kültür Merkezi'nin Açılışı, Murat Başaran'ın Verdiği Konserle Görkemli Bir Şekilde Gerçekleştirildi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesine bağlı Kutlukent Belediyesi tarafından 1.5 milyon YTL'ye yaptırılan Kültür Merkezi'nin açılışı, Murat Başaran’ın verdiği konserle görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Kutlukent Belediyesi yanında 1500 metrekare alan üzerine inşa edilen Kültür Merkezi için konserli açılış töreni düzenlendi. Yaklaşık 1.5 milyon YTL'ye mal olan, mimarı yapısıyla dikkat çeken tesis, çok amaçlı salon, kafeterya ve dinlenme yerlerinden oluşuyor. Tesisin açılışını CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çatalçam Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu, CHP Samsun Milletvekili Adayı Suat Binici, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı ve Devlet eski Bakanı Ahmet Demircan birlikte yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninin ardından belde için büyük önem arz eden tesis gezildi.

Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, davetlilere, Kültür Merkezi hakkında bilgi verdi. Şölen havasında geçen açılışta binlerce vatandaş, belediye önünü doldurdu. Kutlama konserinde yerel sanatçıların sahne almasının ardından ünlü sanatçı Murat Başaran sahneye çıktı. Kendi bestelerini ağırlıklı olarak seslendiren Başaran'a, gençler yoğun ilgi gösterdi.

Beldenin gelişmesi, kalkınması, sosyal ve kültürel alanda önde gelen beldelerden olması için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, daha çok eserler kazandıracaklarını, bunun önümüzdeki günlerde yapılacak açılış ve projelerle görüleceğini söyledi. Akıllarındaki tek şeyin hizmet olduğunu dile getiren Tekin, "Ne yaparsanız yapın, takdir olmayınca değeri yok. Halkımız takdir edecek, bizler yapacağız. Halkımız takdir ediyor, bu da bizi daha bir şevkle çalışmamızı sağlıyor. Ben yeni açtığımız tesisi unuttum bile. Artık önümüzdeki projelere bakıyorum. İmkanlar sınırlı, her şeyi bir anda yapmayı isterdik ama olmuyor. Özverili çabalarla yeni projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Yol çalışmalarımızı hızlandırdık. Beton parkeler yapımına başladık. Hizmette adaleti göz önüne alarak çalışıyoruz" dedi.

(MD-SA)

14.06.2007 10:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title