Haberler

Kululu ve Çevresi Sosyal Dayanışma Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nden Arabaşı Gecesi

Kululu ve Çevresi Sosyal Dayanışma Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından birlik beraberlik ve arabaşı gecesi düzenlendi.

Kululu ve Çevresi Sosyal Dayanışma Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından birlik beraberlik ve arabaşı gecesi düzenlendi.

Düzenlenen geceye Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül başta olmak üzere dernek yöneticileri, Akkışla Spor Kulübü yöneticileri ile çak sayıda davetli katıldı.

Dernek Başkanı Ali Bayazıt gecede yaptığı konuşmasında, "Bizler buradakilerden ibaret değiliz salonlara sığmayacak kadar kocaman bir aileyiz. İnşallah daha geniş katılımlı etkinliklerle yine beraber oluruz.

Dernekler, Sivil Toplum Kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını sağlar" dedi.

Bayazıt, "Mart 2014 te aktif hale getirdiğimiz derneğimizin Eylül 2014 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulunda aynı ekip arkadaşlarımızla tek liste olarak katıldığımız seçimde 3 yıllığına yeniden yönetime seçildik. Talip olduğumuz bu hizmet yarışında gösterdiğiniz samimi desteğe teşekkür ediyoruz. Bu teveccühünüze ve Emanetinize layık olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve desteklerinizle göstermeyede devam edeceğiz.

Dernek yönetimi olarak kısa süre içerisinde, esaj yoluyla haberleşme, hasta ve yaşlıları ziyaret edip, düğünlere katılımlarda bulunduk, iaşe dağıtımı yapıp Kululu da her kesimden büyük teşekkürler aldığımız ramazan bayramı etkinliği düzenledik.

Kardeşlerimizle Derneğimizin gençlik kollarını aktif hale getirdik. Dernek yönetimi olarak 8 mart dünya kadınlar gününe özel etkinlik düzenlemeyi, gençlik kollarının öncülüğünde gençlerle erciyes dağına gezi düzenlemeyi düşünüyoruz . en önemlisi derneğimize kira vermeden ikamet edeceğimiz bir daire almayı düşünüyoruz ve maddi desteklerinizi bekliyoruz.

Bu birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde devam eden derneğimizin mutlaka eksiklikleri var, yapılması gereken yatırımlar var. Bu amaçla derneğimizin ve belediye başkanımızın bir ve beraber olarak, omuz omuza vererek, eksiklerimizin giderileceği bir mantıkla hareket edeceğini umuyoruz.

Bunun bir rekabet anlayışı içerisinde değil kalkınma ve dayanışma içerisinde yürüyeceğine inanıyoruz.

Güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmak, esas başarı budur. Yani şu gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak, hangi makam ve mevkide olursak olalım, hangi sıfatla toplum içinde yer alıyorsak alalım hayra vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur.

Bu kış günü bu kadar yoğun katılımı sağlayan bir anlayışın mutlaka İlçemize, yöremize ve derneğimize çok önemli katkılarda bulunacağı kanaatindeyim. Malumunuz sizlerin katkısı bizler ve yapacağımız çalışmalarımız için çok önemlidir.

Bizler birbirimizden kopamayız, birbirimizi unutamayız. Acı günümüzde de mutlu günümüzde de hep bir arada olduk ve böylede olmaya devam edeceğiz. Bu şekilde düzenlenecek olan tüm sosyal faaliyetlerimizin amacı da budur.

Doğup büyüdüğümüz yöremize borcumuz olduğunu düşünüyor .Sizleri ilçemize ve özellikle derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekişmesi için çaba göstermeliyiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ergül Akkışla Kululu Eylül Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

HASAN BAYAZIT:

DERNEK BAŞKANIMIZ ALİ BAYAZIT''A VE EKİBİNE, KATILANLARA BÖYLE GÜZEL ETKİNLİKLERE VESİLE OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

3
0
yanıtYanıtla
Adil TAYAKSİ:

Başta dernek başkanımız olmak üzere, yönetimdeki arkadaşlara, Kulululu hemşehrilerimize, Belediye başkanımıza ve misafirler teşekkür ediyorum gönülden.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title