Haberler

Pençe-Kilit Operasyonu Şehitleri İçin Lokma Döküldü

Güncelleme:

Irak'ın kuzeyindeki çatışmalarda şehit düşen 12 askerimiz için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde lokma döküldü. Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen programa, belediye başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Karakayalı, şehitlerimizi minnetle andıklarını ve teröre karşı dimdik ayakta olduklarını belirtti.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde çıkan çatışmalarda şehit düşen 12 asker için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde lokma döküldü.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırlar ve ardından çıkan çatışmalarda şehit düşen 12 askerimiz için Kemalpaşa Belediyesi tarafından lokma döküldü. İlçe merkezinde bulunan Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen programa; Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit olan; Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan, Piyade Uzman Çavuş Abdülkadir İyem, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, piyade sözleşmeli erler Semih Yılmaz, Cebrail Dündar, Çağatay Erenoğlu, Yasin Karaca, Kemal Aslan, Enes Budak ve Emre Taşkın'ı minnetle andığını belirten Başkan Karakayalı; "Ülkemizin bütünlüğü ve bayrağımız için canını kahramanca feda eden evlatlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Millet olarak teröre karşı dimdik ayaktayız, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Pençe-Kilit operasyon bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlıyor. Artık bu acılar yaşanmasın, hiçbir eve ateş düşmesin istiyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Kemalpaşa İzmir Irak İzmir Terör Operasyon Belediye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne? TBMM'ye Sunulan Kripto Para Düzenlemesi Detayları Açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

title