Haberler

Kaymakam Yıldız, Meclis Üyeleri ile Tanıştı

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, düzenlediği yemek programında belediye meclis üyelerini ilçeye yeni atanan Kaymakam Caner Yıldız ile tanıştırdı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, düzenlediği yemek programında belediye meclis üyelerini ilçeye yeni atanan Kaymakam Caner Yıldız ile tanıştırdı.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve belediye meclis üyeleri Adapark Göl Restoran'da düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi. Başkan Dündar, "Yerel yönetim olarak yatırım planları yaparken ilçemizin tüm bölgeleri ile dengeli bir şekilde gelişimini ve şehirleşmesini hedefliyoruz" dedi.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba ilçesinde eğitimden sağlığa, tarımdan ticarete birçok alanda yatırım yapıldığına dikkat çekti. İlçeyi bir bütün olarak planladıklarına değinen Başkan Dündar, 2012 ve 2013 yıllarında çok önemli çalışmaların devam edeceğini açıkladı. Eski hal ve stadyum alanına yapılacak çalışmaların ilçenin gelişimi ve değişimi açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Dündar, "Bu alan konut, ticaret, alışveriş merkezi, konaklama tesisleri, cami, meydan ve diğer donatıların yer aldığı büyük bir kentsel tasarım projesi ile değerlendireceğiz. Burası için TOKİ ile görüşmeler yapıyoruz. Bu alanın inşası ile ilçemiz daha büyük bir şehir haline gelecek" diye konuştu. Başkan Dündar, şöyle devam etti: "Yeşilırmak batı kıyı düzenlemesini, nehir gezi parkuru çalışmalarını, Adapark'ın 2. etabını önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız. Ulaşımdan çevreye birçok projeyi hayata geçirdik. Bu bağlamda yeni yollar, altgeçit, meydan, cadde düzenlemesi, park gibi yatırımlar yaptık. Merkezi hükümet yatırımlarının önünü açacak birçok plan ve imar değişikliklerini kısa sürede tamamladık. Yeni Devlet Hastanesi ve Yeni Şehir Stadyumu gibi büyük çalışmalar ilçemiz için önem taşıyor. Yeni yatırımlarla Çarşamba'da yaşam standartları yükseliyor ve hemşehrilerimizin gündelik hayatları daha rahat bir hale geliyor."

"ÇARŞAMBA İÇİN GÜZEL PLANLARIMIZ VAR"

Meclis üyelerine hitap eden Kaymakam Yıldız, Çarşamba ilçesinde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Yıldız, "Ülkemizin en büyük ovalarından biri olan Çarşamba ilçemiz için güzel planlarımız var. İlçemizin gelişmesi adına ilk adım olarak İlçe genelinde jeotermal kaynak arayışı içindeyiz. Jeotermal enerji kaynakları bakımından ilçemizin zengin olduğuna inanıyorum. Bunun yanında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kano Federasyonu ve Belediye Başkanlığımız işbirliğiyle Yeşilırmak üzerinde yapılan su sporlarına yenileri eklenebilir diye düşünüyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Dündar Caner Yıldız Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title