Haberler

Isparta Sanayisi Mercek Altına Alınınıyor

Isparta Valiliği ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Arasında İmzalanan Protokol ile Kentin Ekonomisine Yön Veren Sektörler İncelenip, 'Durum Raporu' Hazırlanacak.

Isparta Valiliği ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol ile kentin ekonomisine yön veren sektörler incelenip, 'durum raporu' hazırlanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, TOBB'un 5174 sayılı Kanun gereğince bu tür envanter çalışmalarına destek verme yükümlülüklerinin olduğunu söyledi. Bu nedenle Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte Isparta ekonomisine yön veren sektörlerin araştırılıp, durum tespiti yapılacağını belirten Kaçıkoç," Bu konudaki ilk çalışmamız gıda sektöründen başlayacak."dedi.

Isparta Valisi Şemsettin Uzun ise, " Şimdi zengin bir işadamı Isparta'ya gelip yatırım yapmak istese bile ona gerekli bilgileri verebilecek bir yer yok. Yaptığımız bu çalışma iş adamlarına yol göstermek açısından büyük önem taşıyor." dedi.

(FK-SE-SÇ-Y) 17.04.2008 18:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title