Haberler

İmamhatip Lisesi Mezunları Buluştu

Niğde’de İmamhatip Lisesi mezunları ve mensupları 51. yıl vefa programında buluştu.

Niğde'de İmamhatip Lisesi mezunları ve mensupları 51. yıl vefa programında buluştu.

Niğde İmamhatipliler Derneği tarafından İmamhatip Lisesi bahçesinde düzenlenen vefa programına katılan mezunlar duygusal anlar yaşadı. Vefa buluşmasına AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve çok sayıda mezun katıldı.

Cumhurbaşkanımızın Kıymetini Daha İyi Bilmeliyiz

İmamhatip Lisesi'nin ilk mezunlarının konuşma yaptığı programda Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da hem ahde vefa hemde geçmişi yad etme adına bir araya geldiklerini söyledi. Akdoğan, "Bundan 20-25 yıl önce İmamhatip Lisesi ya da İmamhatip Ortaokulu yapılmak istendiği zaman insanların yardımlarıyla, destekleriyle yapılırdı. Artık bunların hiçbirine ihtiyaç kalmadığını görüyoruz. İlimizde ne kadar öğrencimiz varsa hükümetimiz tarafından hepsinin okuyabileceği imkanların sağlandığını da görüyoruz. Bunun için hükümetimizin ve cumhurbaşkanımızın kıymetini daha iyi bilmeliyiz" dedi.

Tüm İmamhatip Lisesi Mezunlarını Anıyoruz

İmamhatip Lisesi'nin uzun yıllar hizmet verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Bu okul 51 yıl burada hizmet vermiş, memleketine milletine faydalı birçok evladımız burada okumuş, eğitim almış, birçok öğretmenimiz görev yapmış. Bugün de burada gelmiş geçmiş tüm İmmahatip Lisesi mezunlarını anıyoruz. Bugüne kadar bu okulda emek veren herkese teşekkür ediyorum"' diye konuştu.

578 Faruk Akdoğan

Yapılan konuşmaların ardından okul yöneticisi tarafından Belediye Başkanı Akdoğan'a okula başladığı ilk yıla ait fotoğraf takdim edildi.

Program Niğde Belediyesi Aşevi' tarafından hazırlanan yemeklerin tüm davetlilere ikram edilmesiyle son buldu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Yaşar Faruk Akdoğan Ak Parti Niğde Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi? Celtic St.Mirren maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Celtic St.Mirren maçı şifresiz mi? Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title