Haberler

İftar Sonrası Sıra Gecesi

Güncelleme:

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Sokağı etkinliklerinde sahne alan sıra gecesi ekibi vatandaşlardan ilgi gördü.

Ramazan ayı dolayısıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, iftar sonrası yoğun ilgi görüyor. Her akşam farklı etkinliklerle vatandaşlara hizmet veren Ramazan Sokağı'nda dün akşam da, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi tarafından konser verildi. Ara ara davullu zurnalı türkülerin de okunduğu Ramazan Sokağı'nda, çok sayıda vatandaş halay çekerek ter döktü.

30 gün boyunca vatandaşlara hizmet verecek olan Ramazan Sokağı, bir haftayı geride bıraktı. Her akşam farklı konukları da misafir eden Ramazan Sokağı, dün akşam AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'yu misafir etti. Vekil Uslu'ya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eşlik etti. Burada vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Vekil Uslu ve Başkan Ekinci kendilerine gelen sorun ve talepleri dinlediler.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Aziz Aslan, Giray Küçük, Mehmet Elgün, bazı meclis üyeleri ve yaklaşık 5 binin üzerinde vatandaş düzenlenen etkinliğe katıldı.

10 AĞUSTOS VURGUSU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptıkları konuşmalarında 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine vurgu yaparak, vatandaşlardan destek istediler.

Vekil Uslu konuşmasında,"Müzikle coşar aynı zamanda bu kadim medeniyetin temsilcileri olarak beraber zenginleşiriz, beraber güçleniriz. Urfa'nın güzelliğini bugün burada yaşayan ve hem burada olan Urfa dışında da konuklarımız var. Onlarla beraber bu kadim şehrin sakinleri olarak yaşayan bütün hemşerilerimiz bir arada, bir olmanın diri olmanın Ramazanın güzelliğinde insanın ahlaki olarak kendisi ile yüzleştiği kendisiyle bir yandan da bu yüzleşmeden biz diyor ki, yeni bir barışmayla yeni bir tazelenmeyle günler olsun Ramazanı şerifimiz. Bu güzel atmosferi bizlere sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Nice güzelliklerde birlikte buluşmak üzere sizleri sevgiyle muhabbetle selamlıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. En güzel günler gelecek, inşallah cumhurun reisini, beraber seçeceğimiz, beraber güçleneceğimiz reisi gerçekten reis yapacağımız reisi Urfa'da yaşatsın diyoruz" dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, "Sosyal belediyecilik anlamında Ramazan ayını da dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz. 10 Ağustos'a doğru da hızlı bir gidiş, hızlı bir yürüyüşümüz var ve milletin iktidara gelişi 3 Kasım 2002'de başladı, son olarak da 10 Ağustos 2014 tarihte olacak. Bu dönemi de sağlıklı bir şekilde sizlerle beraber tamamlayacağız diyerek, Ramazanınız ve tuttuğunuz oruçlar kabul olsun diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi tarafından okunan türkülerle devam etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci okunan türküleri dinledikten bir süre sonra stant ziyaretleri gerçekleştirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Zeynep Karahan Uslu Ak Parti Yerel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title