Haberler

Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Akyazı İçin Veda Töreni

Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Akyazı için veda töreni düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Akyazı için veda töreni düzenlendi.

Üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen törene, GÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Kalkışım ve Prof. Dr. Murat Küçük, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri katıldı.

Rektör Günaydın, burada yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Akyazı ile bundan sonraki süreçte de her türlü iletişimlerinin devam edeceğini belirterek, "Hocamız görev yaptığı süre içinde fedakarca üniversitemize hizmet etmiştir. Kendisinin ayrılmasını hiç istemezdik ancak, ailevi ve sağlık problemleri nedeniyle bu kararı aldı. Hocamızın kararına saygı duymak zorundayız. Hocamıza üniversitemizde geçirdiği her saniye için teşekkür ediyoruz" dedi.

Prof. Dr. Akyazı da Gümüşhane Üniversitesi ile iletişiminin hep devam edeceğini vurgulayarak, "Dekanlık ve rektör yardımcılığı gibi görevlere bizi layık gören rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Üniversite ile ilgili her konuda daima rektörümüzün yanında olmaya gayret edeceğim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Günaydın, Prof. Dr. Akyazı'ya plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

İhsan Günaydın Murat Küçük Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title