Haberler

Gümüşhane'de Zeki, Çevik ve Ahlaklı Projesi

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü "Zeki, Çevik ve Ahlaklı Projesi" çerçevesinde düzenlenen okullar arası hentbol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü "Zeki, Çevik ve Ahlaklı Projesi" çerçevesinde düzenlenen okullar arası hentbol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Karşıyaka Mahallesi'nde proje kapsamında açılan Zeka Küpü Gençlik Evinde düzenlenen törene, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz, Belediye Başkanı mustafa canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Eren, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe ve Armağan Önal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, turnuvaya katılan okulların öğrencileri ve öğretmenleri ile emniyet personeli katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 11 lise, 5 ilköğretim olmak üzere toplam 16 okulun katıldığı, küçükler-yıldızlar kategorilerinde düzenlenen hentbol turnuvasında dereceye giren okullara kupa, madalya, başarı ve katılım protokol üyeleri tarafında takdim edildi.

Ayrıca turnuvaya katılan okulların oyuncularına forma takımı, dereceye giren okulların beden eğitimi öğretmenlerine de eşofman takımı hediye edildi.

Hentbol turnuvası sonucunda Yıldız Erkekler Kategorisinde Ticaret Meslek Lisesi birinci, Gümüşhane Anadolu Lisesi ikinci, Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi üçüncü, Yıldız Kızlar Kategorisinde Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci, Sağlık Meslek Lisesi ikinci, Adalet Meslek Lisesi üçüncü, Küçük Erkekler Kategorisinde Atatürk İlköğretim Okulu birinci, Dumlupınar İlköğretim Okulu ikinci ve Fevzi Paşa İlköğretim Okulu üçüncü oldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Arslantaş Yusuf Mayda Karşıyaka Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title