Haberler

Gümüşhane'de İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

Gümüşhane’de 2014 yılı ikinci İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı.

Gümüşhane'de 2014 yılı ikinci İl İstihdam ve Mesleği Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda istihdama katkı sağlayan işverenlere İŞKUR tarafından teşekkür belgesi verildi.

Teras Restoranda düzenlenen toplantıya Vali Dr. Yusuf Mayda, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Meral Uçar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Milli Eğitim Müdürü Murat Şükrü Baş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, kurul üyeleri ve işverenler katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Toplum Yararına Çalışma programından Gümüşhane'de bin 223 kişinin faydalandığını ve bu programa yaklaşık 11,5 milyon lira ödenek ayrıldığını ifade eden Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, kurumu tarafından yürütülen diğer çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıda daha sonra en fazla işçi istihdam eden, en fazla engelli istihdam eden işverenler ile girişimcilik eğitiminin ardından kendi işyerini açıp KOSGEB'den hibe alanlara teşekkür belgesi verildi.

Toplantı 2014 yılında düzenlenen mesleki eğitim, işbaşı ve girişimcilik programlarının değerlendirilmesi, 2014 yılında düzenlenen TYP programlarının değerlendirilmesi, yürütme ve denetim kurulu çalışmalarının değerlendirilmesi ve 2014 yılında açılması düşünülen işgücü uyum programlarının görüşülmesinin ardından sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Karatepe Yusuf Erdem Yusuf Mayda Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title