Haberler

Gto Başkanlarından 10 Kasım Mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75.yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener imzalı yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Ulu Önder Atatürk'ün bizlere bıraktığı ve ülkemizi çağdaş medeniyetler yolunda zirveye doğru götürecek emanetleri daima koruyacak ve yaşatacağız.

Cumhuriyetimizi sosyal ve iktisadi alanda zirveye taşımak, bu ülkeyi kanlarıyla canlarıyla kuranlara borcumuzdur.

"Bağımsızlık karakteri, milletine ve ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışı, çağdaş uygarlık hedefleriyle yalnızca bizlerin değil, tüm dünyanın hayranlığını kazanan, cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 75. yıldönümünde bir kez daha özlem ve rahmetle anıyoruz. Büyük Atatürk, açtığın yolda, gösterdiğin hedefler doğrultusunda ilerlemek aziz milletimizin her zaman ortak gayesi olmuş ve olmaya devam edecektir. Bu gayeye ulaşma yolunda, bizlere söylediğin gibi tek bir şeye ihtiyacımız vardır; o da çalışmak.

Çağdaş dünyanın değerleri, refah seviyesinin artırılması ve ülkemiz ekonomisinin ve girişimcilik ruhunun güçlendirilmesi; bu ülkenin vazgeçemeyeceği hedeflerdir.

Ulu Önder Atatürk öncülük ettiği İstiklal mücadelesiyle, ilke ve inkılaplarıyla sadece bizim 'büyük kahramanımız' olarak kalmadığı gibi, bütün mazlum millet için de örnek olmuştur. Büyük Atatürk'ün milletinin gönlünde ebediyen yaşayacaktır. Ne mutlu ki böyle büyük bir komutan ve devlet adamı bizim tarihimizin kahramanı. Ulu önder Atatürk'ün emanetlerini koruyarak ve birbirimize sımsıkı sarılarak, ülkemizi uygarlık ve gelişmişlik yarışında en üst seviyeye çıkarmak için yorulmadan çalışacağız. "Bu ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir" sözünü daima ilke edindik. Biz de, bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle İş dünyası olarak; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor Bir 10 Kasım'da daha, büyük Atatürk'ü sevgi, saygı, şükran ve minnet duygularımızla anıyor ve yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Mustafa Kemal Atatürk Ali Yener Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title