Haberler

Görevi Sona Eren Encümen Üyelerine Plaket

Samsun İl Genel Meclisi Encümenliği görevinde 1 yıllık görev süresini dolduranlara Vali Hüseyin Aksoy plaket verdi.

Samsun İl Genel Meclisi Encümenliği görevinde 1 yıllık görev süresini dolduranlara Vali Hüseyin Aksoy plaket verdi.

İl Genel Meclisi Encümen toplantı salonunda gerçekleşen plaket töreninde 1 yıllık görev süresini dolduran Kenan Aygın, İsmail Kurt, İsmail Balcı, İbrahim Demircioğlu, Kaşif Aksoy'un görevlerini yeni göreve başlayan encümen üyeleri Mustafa Numanoğlu, Mustafa Baş, Ali Yiğit, Cengiz Güngör ve Mehmet Kurt'a devrettiler.

Görevlerini devreden encümen üyelerine teşekkür eden Vali Hüseyin Aksoy, "İl Genel Meclisimizde geçen yıl seçilerek encümen üyeliği görevini yürüten 5 arkadaşımızın 1 yıllık görev süreleri sona ermiştir. Yeni seçilen 5 arkadaşımız da bugünden itibaren encümen üyesi olarak görev yapmaya devam edecektir. 1 yıllık süreç içerisinde ilimizde İl Özel İdaremizin görev alanına giren konularda il encümenimiz önemli görevleri yerine getirmiştir. Ben kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir yıllık süre içerisinde kurumlarımızla uyum içerisinde çok güzel çalışmaları gerçekleştirdiler. Bu hizmetleri daima takdirle anılacaktır" dedi.

Öte yandan, İlkadım Halk Eğitim Merkezi tarafından 26 Kasım 2012 - 18 Mart 2013 tarihleri arasında açılan 160 saatlik bilgisayar kullanım kursunu tamamlayan İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, İl Genel Meclisi Üyeleri Sabri Aslan, Salim Özal ve Bekir Yıldırım' a kurs bitirme belgeleri Vali Hüseyin Aksoy tarafından verildi.

Vali Aksoy'un konuşmasının ardından, geçtiğimiz dönem İl Encümeni olarak görev yapan Kenan Aygın, İsmail Kurt, İsmail Balcı, İbrahim Demirci ve Kaşif Aksoy'a teşekkür plaketlerini verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aksoy İsmail Balcı İsmail Kurt Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title