Haberler

Eyyüpoğlu, Yalçınkaya'ya Kenti Yasakladı!

Güncelleme:

AK Parti Urfa vekili Eyyüpoğlu, kendisine yönelik saldırının sorumlusu olarak gösterdiği MHP Adayı Yalçınkaya'nın kente giremeyeceğini söyledi.

Akçakale'de, partilerinden seçimi kazanan belediye başkanı Abdulhakim Ayhan'ı ziyarete gitmek istedikleri esnada ilçe girişinde MHP'lilerin saldırısına maruz kalan Ak Parti Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Abdulkerim Gök birer açıklama yaptı.

En sert açıklamayı yaparak Yalçınkaya'yı tehdit eden Eyyüpoğlu, "Biz seçimi ikinci kez kazanan başkanımızı tebrik etmek üzere Akçakale'ye gittik. Akçakale girişinde MHP'li Mehmet Yalçınkaya fabrikasının bulunduğu yerde yaklaşık 500 kişi yola çıktı. Ellerinde taş ve sopalar bulunuyordu. Bu sırada bizimkilerde otomobilden aşağı indiler. Toplanan kalabalık grup bir yanlışlık yapsalar, kimseye kar kalmayacağını bildikleri için dağıldılar. Ben bu sırada otomobilden aşağı inmek istedim. Gruba sizi alıştıran hangi kişiyse o gelsin ortaya diyecektim. Benimle gelen vekilimiz Abdülkerim Gök beni bırakmadı. Şimdi kim olursa olsun milli bir iradeye inanmayan bir insan kaybetmeyi de kazanmayı da bilmesi gerekiyor. Milleti birbirine kırdırmanın bir anlamı yoktur. Mahkeme ve seçim kurulu var orda, gidip itirazını yapsınlar. Bunu yapanlara Şanlıurfa ve Ankara dar olacaktır. Bu şahıs Şanlıurfa'dan özür dileyecek. 'Ben yanlış yaptım, yanlışımdan dolayı sizlerden özür diliyorum.' Dedikten sonra belki Şanlıurfa'ya girebilir. Ama başka türlü Şanlıurfa'ya giremeyecektir" dedi.

Gök ise "Bu kişiler bize 'Siz Akçakale'ye giremezsiniz' dediler. Orada son derece dolu olan o insanlar bir infial yaratmak için bekliyordu. Bizde o sırada araçlarımızı hızlı bir şekilde geri döndürüp uzaklaştık. Biz kaosun gerginliğin bir tarafı olmadık. Sağduyunun sesi olduk. Biz kardeşliğin sevginin muhabbetinde bir seçim gerçekleştirdik itiraz varsa gidip şikayetinde bulunsun. Birileri seçimle gelip gitmeyi bilmelidir. Biz birilerinin burnu kanamasın diye oldukça sağduyulu davranıp olay yerinden hızla uzaklaştık. Bu duygu bizde olmasaydı sonuç çok farklı olurdu" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Seyit Eyyüpoğlu Abdulkerim Gök Akçakale Ak Parti Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (3)

ahmetveglia_1989@hotmail.com:

haklısın kardeş parsel parsel bölüştüler simdi de bi yerleri yasaklıyor ama şöyle bir söz vadır herkes kendi çöplüğünde öter herkes rahat olsun herkes babasının oğlu kimse kimseden korkmaz. yazık cok yazık böyle bir adamın mebus olması ...

10
0
yanıtYanıtla
hamitmasum_asik_47@mynet.com:

eskiya eyüpoğlu sen kimsin nereyi kime yasaklıyorsun devlet senin tapulu malın mı ...ama doğru tabi parsel parsel bölüştünüz urfayı ilçelerini allah biliyor ya o yeter

6
0
yanıtYanıtla
ahmetveglia_1989@hotmail.com:

birde şunu sormak lazım seçime itiraz edildikten sonra eyüpoglu nun ne ısı var akcakale de yoksa yıne oy degısmeye mı geldı acaba sormak lazım.....

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title