Haberler

En Fazla Pirim Veren İş Adamları Ödüllendirildi

Güncelleme:

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında çalışanlarına en çok prim ödeyen 10 işadamını, Sosyal Güvenlik Kurumu ödüllendirdi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında çalışanlarına en çok prim ödeyen 10 işadamı, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan törenle ödüllendirildi. İşadamlarına ödüllerini Gaziantep Valisi Erdal Ata verdi.

Çalışanına en fazla primi ödeyen SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1'incilik ödülünü Genel Müdür Ökkeş Cansız aldı.

Ödül töreni öncesi konuşan Gaziantep Valisi Erdal Ata, kamuoyunun, vatandaşların, sanayicilerin, işadamlarının ilgisini bu yöne çekmek amacı ile bu etkinliklerin düzenlendiğini belirterek, "Her yıl ildeki Sosyal Güvenlik Kurumu'na pirim ödeyen 10 kuruluşa veya işadamlarımıza burada plaket veriliyor. Son 3 yılda ilimizde sosyal güvenlik kurumuna tabi olanların oranı yüzde 60'ın üzerinde bir artış göstermiş. Ama bunun yeterli olmadığını düşünüyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ne kadar önemli bir kurum olduğunu biliyoruz. Eğer gelecekte, emeklilikte rahat ve huzur içinde yaşamak istiyorsak, o zaman Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabii olmamız lazım" dedi.

Bir taraftan emeklilik yönünden, öbür taraftan da alınan sağlık hizmetleri yönünden bu kurumun yaptığı çalışmaların ülkede yaşayan vatandaşlar için çok büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Vali Ata, şöyle konuştu:

"Türkiye'de kayıt dışı çalışmanın hala yüzde 37'lerde olduğunu, ilimizde de buna yakın bir rakamın olduğunu düşünürsek sosyal güvenlik kurumunun yükünün ne kadar ağır olduğunu çok daha iyi değerlendiririz. Eğer biz kayıt dışını ortadan kaldırabilirsek, gerek kamuda, gerekse de özel sektörde çalışanların tamamı bu şemsiye altında toplarsak, kurumun üzerindeki mali yükün de azalacağını, dolayısı ile bütçeden kurum için aktarılan kaynağın da daha asgari düzeye ineceğini ve bu sayede de iş adamlarımızın, işverenlerimizin ödemek zorunda olduğu vergi pirim oranı da aşağı çekileceğini çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Benim tüm sanayicilerimizden, işadamlarımızdan, tüm vatandaşlarımızdan ricam kesinlikle kayıt dışı işçi çalıştırmasınlar. Bu bir noktada haksız rekabete de sebep oluyor. Çalıştırdıkları personellerin iş kazasına uğramaları halinde çok büyük cezaları var. Böyle bir riskle karşı karşıya kalmamak için mutlaka ve mutlaka kayıt altına girmeleri gerekiyor."

Vali Erdal Ata, plaket almaya hak kazanan işadamların tebrik etti.

Gecede 2'ncilik ödülünü Merinos Halı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına

Şirket İşletme Müdürü Şahin Borlu, 3'üncülük ödülünü Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına İnsan Kaynakları Müdürü Ali Ayçin, 4'üncülük ödülünü Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özocaklı, 5'incilik ödülünü Gürteks İplik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına İnsan Kaynakları Müdürü Selhattin Yıldırım, 6'ncılık ödülünü Şireci Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına

Şirket yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şireci, 7'ncilik ödülünü Gaziantep Özel SANKO Hastanesi Anonim Şirketi adına Şirket Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 8'incilik ödülünü Şölen Çikolata Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adına İnsan Kaynakları Müdürü Pınar Gözlükçü, 9'unculuk ödülünü Kaplan Kardeşler Halı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adına Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, 10'unculuk ödülünü ise Canan Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Tayfur Özyaşar aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Erdal Ata Gaziantep Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title